Yayın tarihi 8 Kasım 2019

Konser : "İSTANBUL’DAN"

Lİse’de Sanat

Sainte Pulchérie Konserlerinin Kasım ayı konuğu İSTANBUL’DAN. Caz, folk ve rock müzik unsurlarıyla donatılmış doğaçlamalar ile İSTANBUL’DAN Anadolu’ya uzanan muhteşem bir yolculuk konseri! 12 Kasım 2019 Salı saat 20:30’da.

İSTANBUL’DAN grubuyla Asena Akan, Ayca Daştan ve Nihal Saruhanlı Anadolu kültürünün halk ezgilerine çok farklı bir yorum getiriyorlar. Türküler bize geçmişi, günümüzü ve geleceği anlatırken, kadim Anadolu topraklarını daha iyi kavratıyor. Üç müzisyenden oluşan grubun müziği doğaçlamalar ve her müzisyenin şahsi hayat hikayesinden gelen tınılarla zenginleşiyor. Hem türküleri bilen dinleyiciler hem de ilk kez keşfedecek olanlar, her konserde eşsiz bir deneyim yaşıyorlar. Bu konserde « Gelevera Deresi », « Yüksek Yüksek Tepeler », « Kerpiç Kerpiç Üstüne », « Yemen Türküsü » gibi vazgeçilmez türkülerin de olduğu geniş bir repertuvara yer verilecek.

İSTANBUL’DAN
Asena Akan, şan & bas
Ayca Daştan, piyano
Nihal Saruhanlı, perküsyon

Daha fazla bilgi için : OdeonArts Müzik & İletişim - Saba Sümer T. 0532 760 67 43 mail@sabasumer.com

Biletler Biletix’te (75 TL), buraya tıklayın

Sainte Pulchérie mezunları, öğrencileri, öğrenci velileri, öğretim ve çalışma kadrosu için 55 TL tutarında indirimli biletler satışa çıkarılmıştır. İndirim kodunu, isim ve bilgileri (mezuniyet yılı ; veliyseniz öğrencinin ismi ve sınıfı vb) mail@sabasumer.com adresine bir e-posta gönderererek alabilirsiniz.

Lisenin sahnesinde çok yakında...
"Save de date"
10 Aralık Salı 2019, 20:30’ta İstanbul Kainat Radyosu