Yayın tarihi 18 Nisan 2018

Sergi : Sanatçıların Baharı

Lİse’de Sanat

Bu yıl 12. kez düzenlenen Sanatçıların Baharı sergisi 13-19 Nisan tarihleri arasında Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’da ziyarete açılıyor. Sergi, Sainte Pulchérie Lisesi işbirliğiyle Frankofon bir dernek olan Istanbul Accueil tarafından düzenlenmektedir.

Printemps des Artistes – Sanatçıların Baharı, her yıl ilkbaharda düzenlenen yardım amaçlı bir sergidir. Bu sergi, hem İstanbul’daki genç sanatçıları topluma tanıtmayı hem de sosyal sorumluluk projelerini destekleyerek fon toplamayı hedefler. Sanatçıların Baharı sergisi ülkenin yerli ve yabancı Frankofon toplulukları ile Türkiyeli sanat çevreleri için her geçen yıl daha da önem kazanan kültürel bir buluşmaya dönüşmektedir.

Proje hakkında daha fazla bilgi için İstanbul Accueil Derneği’nin resmi İnternet sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

13 Nisan Perşembe akşamı 18:30’da düzenlenecek sergi açılışında sanatçılarla tanışabilirsiniz.

Açılışa katılmak için buraya tıklayarak online kayıt yaptırabilirsiniz.

Sanatçıların Baharı sergisinde eserleri yer alan sanatçılar:

Canan Aydoğan
Catherine Barbaroux
Diana Page
Erhan Cihangiroğlu
Hülya Özdemir
Kenan Işık
Mustafa Albayrak
Rana ve Berna Canok
Serhan Devran
Véronique Marganne Polat
Yasemin Kuzucu

Sergiden elde edilen gelirin %30’u Lape Hastanesi ve Darüşşafaka Cemiyeti olmak üzere iki farklı yardım kuruluşuna bağışlanacaktır.

Od’A-Ouvroir d’Art

Lycée Sainte Pulchérie, Çukurluçeşme Sok. N:7 Parmakkapı 34433 Beyoğlu - Istanbul.
Ziyaret saatleri : her gün 14.00-19.00 arası

Tiyatro: Batı