Yayın tarihi 19 Ekim 2018

Atölye|Konser: Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut & Volkan Topakoğlu

Lİse’de Sanat

Bu yıl 17 ile 28 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali kapsamında Sainte Pulchérie Fransız Lisesi gösteri salonunda Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu’nun katılımlarıyla 19 Ekim Cuma günü saat 16.00’da "Liselerde Caz" adlı atölye/konseri düzenlenecektir.

Sokaklar, caddeler, yollar, bulvarlar...
Sizi tüm yıl kim bilir nerelere götürdüler. Ama şimdi cazın eşsiz ezgilerine getirecekler.

"Liselerde Caz" atölyeleri Akbank Caz Festivali’nin en yaratıcı etkinliklerinden biridir. Her yıl düzenlenen bu etkinlik dizisi, katılımcılara cazla tanışmayı ve onlara cazı sevdirmeyi amaçlıyor. Programdaki etkinlikler kapsamında dinleyiciler, müzisyenlerin yaratım süreçlerinde özellikle nelere dikkat ettiklerini, onları bire bir izleyerek öğreniyorlar. Soru-cevap akışıyla ilerleyen sohbetler sayesinde caz enstrümanlarını yakından tanıma fırsatına sahip oluyorlar.

Liselerde Caz atölyelerinin bu yılki ilham verici konukları Ediz Hafızoğlu, Ercüment Orkut ve Volkan Topakoğlu.*

Etkinliğimiz dışarıya açık ve ücretsizdir. Katılım için buraya tıklayarak rezervasyon yapabilirsiniz.**

*Atölye/konser yaklaşık 1 ila 1 buçuk saat sürecektir.

**Numaralı oturma planı yapılmamakta ve salon kapasitesi doğrultusunda kayıt alınmaktadır.

Tiyatro: Batı

Sahne Pulchérie’nin Programı

Tiyatro: Çin Geleneği - Kukla Festivali

Film Gösterimi: Barbara