Yayın tarihi 9 Mart 2019

Tiyatro: Kürklü Venüs

Lİse’de Sanat

Yolcu Tiyatro’nun sahnelediği "Kürklü Venüs" oyunu 27 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.30’da Sahne Pulchérie’de seyirci ile buluşuyor. Oyun İngilizce üst yazılıdır.

"Siz ve ben ruhu keşfe çıkan iki maceraperestiz, insan doğasının sınırlarını genişletiyoruz."

Sacher Masoch’un "Kürklü Venüs" adlı romanını sahneye uyarlayan yazar-yönetmen Thomas Novachek, oyundaki Vanda Dunayev rolü için aradığı kadın oyuncuyu bulamamıştır. Seçmeler bitip herkes gittikten sonra Vanda Jordan adında esrarengiz bir oyuncu tiyatro salonuna gelir. Binlerce yıllık kadın-erkek ilişkisi üzerinden toplumsal cinsiyet meselesine, bireyin arzularının karanlık taraflarına ve insan doğasının sınırlarına doğru bir yolculuk başlar.

Büyülü bir atmosfer içinde, oyun içinde oyun kurgusu ile yazılmış ve sürpriz finali ile dikkat çeken "Kürklü Venüs"te oyuncular, farklı karakterleri oynayarak rolden role girerler. Bu karakter değişimleri onları yüzleşilmesi gereken pek çok soruyla karşı karşıya bırakacaktır.

Yazan: David IVES
Çeviren-Dramaturg: Şafak ÖZEN
Yöneten: Ersin Umut GÜLER
Dekor-Işık Tasarımı: Cem YILMAZER
Kostüm Tasarımı: Özlem KAYA
Ses, Efekt Tasarımı, Müzik: Tufan DAĞTEKİN
Oyuncular: Pervin BAĞDAT, Ersin Umut GÜLER
Yönetmen Yardımcıları: Cenk Dost VERDİ, Serdar BORDANACI, Göksu TÜRKDÖNMEZ
Asistanlar: Emre Can SANCAR, Berk GÜRDAL, Eylem DOĞAN, Özlem YILMAZ, Nalan AKTAŞ

85 dakika / tek perde

Biletler:
Tam: 50.-TL
Öğrenci: 35.-TL
*Rezervasyon: +90 505 710 70 19
*Biletix
*Gişe (Oyun günü saat 18.30’dan itibaren; sadece nakit geçerlidir)
*Lamelif (Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin karşısında; Çukurluçeşme Sok. No:2 Parmakkapı, Beyoğlu, İstanbul; sadece nakit geçerlidir)

**Oyun başladıkan sonra salona seyirci alınmaz.

Tiyatro: Batı

Dans Pulchérie

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Sergi : Sanatçıların Baharı