Yayın tarihi 1. Ocak 2018

Film Gösterimi: 9 Ay Hapis

Lİse’de Sanat

Albert Dupontel’in yönettiği 2013 yapımı "9 Ay Hapis" filmi, 2 Mart Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir.

Yönetmen: Albert Dupontel
Süre: 77 dakika.
Dil: Fransızca. Türkçe alt yazılı.

Ariane Felder hamile! Oysa bu genç kadın, son derece ahlaklı ve bekarlık yemini etmiş başarılı bir hakim. Daha da şaşırtıcı olan, testlere bakılırsa, çocuğun babası, korkunç bir saldırı suçu isnadıyla aranan Bob Nolan adında tekinsiz biri. Ariane hiç birşey hatırlamıyor. Neler olup bittiğini ve başına gelecekleri anlamaya çalışıyor...

Fransa’nın en büyük oyuncularını ve hatta ara sıra Terry Gilliam, Gaspar Noé ve Jean Dujardin’i ekrana taşıyan bir kara komedi.

Film Gösterimi: La vie de Jésus

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu

Edebiyatta Aydın Kimliği

Sainte Pulchérie’de Fransız Moda Rüzgarı Esti