Yayın tarihi 13 Şubat 2018

Konser: Gaye Su Akyol

Lİse’de Sanat

13 Şubat Salı günü Sainte Pulchérie Lisesi, müzisyen Gaye Su Akyol’un eklektik ve elektrik konserini coşkuyla izledi !

Gaye Su Akyol, tam bir sahne büyücüsü olarak, bizleri rock, pop ve psikedelik tınılarla bezenmiş bir müzik yolculuğuna çıkardı. Kendisine 1960 ve 1970’li yılların şarkılarının cover versiyonlarında eşlik eden seyircilerin beğenisini topladı. Gaye Su Akyol’un repertuvarında sadece bu yıllar değil aynı zamanda cumhuriyet öncesi klasik Türk müziğinden de esintiler mevcuttu. Ayrıca son yıllarda bestelediği ve güncel temalarda kendi şarkılarını da yorumladı.

Konserin son şarkılarında, dinleyiciler ayağa kalkarak ve dans ederek sahnenin temposuna ayak uydurdular; hem şarkılara eşlik ettiler, hem de Gaye Su Akyol ve grubunu ayakta alkışladılar. Gaye Su Akyol, buzları kırmayı başaran ve dinleyicisiyle çok yakından ilişki kurmayı başaran bir sanatçı...

Türk rock sahnesinin uzaylısı olarak anılan ve kendine has üslubuyla kültürel muhafazakarlığa baş kaldıran; müziğiyle özgür iradeyi ve hürriyeti savunan Gaye Su Akyol’u sahnede izlemek büyük bir keyifti.

Sainte Pulchérie Lisesi bu konserin gerçekleşmesi için destekçi olan Akbank’a teşekkürlerini sunar.

Tiyatro: Batı

Sergi : Sanatçıların Baharı

Sergi: "Kadın, Yaşam ve Hareket", Canan Aydoğan

Mika-Der Yararına Gala Gecesi