Profesyonel Etkinlikler

Hazırladığımız etkinliklerle uluslararası kabul görmüş sanatçıların yanı sıra gelecek vaat eden genç yeteneklerin de yanında olmayı umuyoruz.

Yaşar Kemal Uğur Dündar, Nedim Gürsel, Adalet Ağaoğlu, Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Zülfü Livaneli, Pınar Kür, Hıfzı Topuz, Devrim Erbil, Bedri Baykam, İbrahim Ciftcioglu Mehmet Kavukçu, Devabil Kara Aslantürk Yılmaz, Diana Page, Justin Eccles Jean-David Morvan, Herr Seele, Joicy Koothur, Romann Ramshorn, Ludovic Debeurme, İdil Biret, Hüsnü Şenlendirici, Aziz ve Yansımalar, Şenol Filiz, İstanbul Barok, Kolektif İstanbul, Jef Giansily Quartet, François Audrain, Boğaziçi Caz Korosu, Kadir Memiş, Candaş Baş, Cemil İpekçi, Filiz Akın, Cem Hakko

...Geçtiğimiz yıllarda Sainte Pulchérie Lisesi’ne varlıklarıyla onur veren sanatçı, tasarımcı ve entelektüellerimizden yalnızca birkaçı.

• Sergi : Sanatçıların Baharı

Bu yıl 12. kez düzenlenen Sanatçıların Baharı sergisi 13-19 Nisan tarihleri arasında Sainte Pulchérie Lisesi’nin sanat galerisi Od’A-Ouvroir d’Art’da ziyarete açılıyor. Sergi, Sainte Pulchérie Lisesi işbirliğiyle Frankofon bir dernek olan Istanbul Accueil (...)
  • Sergi: "Kadın, Yaşam ve Hareket", Canan Aydoğan

"Kadın, Yaşam ve Hareket" sergisiyle ressam Canan Aydoğan bizleri, kadının ruh, yaşam ve renklerin ta kendisi olduğu düşsel bir dünyaya davet ediyor. Sanatçı eşliğinde sergi turu 14 Mart Çarşamba günü saat 17.30’da Sainte Pulchérie Fransız Lisesi sanat (...)