Profesyonel Etkinlikler

Hazırladığımız etkinliklerle uluslararası kabul görmüş sanatçıların yanı sıra gelecek vaat eden genç yeteneklerin de yanında olmayı umuyoruz.

Yaşar Kemal Uğur Dündar, Nedim Gürsel, Adalet Ağaoğlu, Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Zülfü Livaneli, Pınar Kür, Hıfzı Topuz, Devrim Erbil, Bedri Baykam, İbrahim Ciftcioglu Mehmet Kavukçu, Devabil Kara Aslantürk Yılmaz, Diana Page, Justin Eccles Jean-David Morvan, Herr Seele, Joicy Koothur, Romann Ramshorn, Ludovic Debeurme, İdil Biret, Hüsnü Şenlendirici, Aziz ve Yansımalar, Şenol Filiz, İstanbul Barok, Kolektif İstanbul, Jef Giansily Quartet, François Audrain, Boğaziçi Caz Korosu, Kadir Memiş, Candaş Baş, Cemil İpekçi, Filiz Akın, Cem Hakko

...Geçtiğimiz yıllarda Sainte Pulchérie Lisesi’ne varlıklarıyla onur veren sanatçı, tasarımcı ve entelektüellerimizden yalnızca birkaçı.

• Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2019-2020 Ekim 11 Ekim Cuma, 20.30: "Zabel" - BGST Tiyatro 12 Ekim Cumartesi, 20.30: "Kapıların Dışında" - (...)
  • Film Gösterimi: Parti Kızı

2013 yapımı "Parti Kızı" filmi, 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmenler: Marie Amachoukeli-Barsacq, Samuel Theis ve Claire Burger (...)