Profesyonel Etkinlikler

Hazırladığımız etkinliklerle uluslararası kabul görmüş sanatçıların yanı sıra gelecek vaat eden genç yeteneklerin de yanında olmayı umuyoruz.

Yaşar Kemal Uğur Dündar, Nedim Gürsel, Adalet Ağaoğlu, Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Zülfü Livaneli, Pınar Kür, Hıfzı Topuz, Devrim Erbil, Bedri Baykam, İbrahim Ciftcioglu Mehmet Kavukçu, Devabil Kara Aslantürk Yılmaz, Diana Page, Justin Eccles Jean-David Morvan, Herr Seele, Joicy Koothur, Romann Ramshorn, Ludovic Debeurme, İdil Biret, Hüsnü Şenlendirici, Aziz ve Yansımalar, Şenol Filiz, İstanbul Barok, Kolektif İstanbul, Jef Giansily Quartet, François Audrain, Boğaziçi Caz Korosu, Kadir Memiş, Candaş Baş, Cemil İpekçi, Filiz Akın, Cem Hakko

...Geçtiğimiz yıllarda Sainte Pulchérie Lisesi’ne varlıklarıyla onur veren sanatçı, tasarımcı ve entelektüellerimizden yalnızca birkaçı.

• 25.İstanbul Fotoğraf Günleri Sainte Pulchérie’de

IFSAK’ın 1985’ten bu yana düzenlediği ve bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen İstanbul Fotoğraf Günleri kapsamında yerli ve yabancı 40’tan fazla fotoğraf sanatçısı "Sahte" (Fake) teması etrafında bir araya geliyor. Fotoğraf eksenli çok sayıda proje - sergiler, (...)
  • Sahne Pulchérie’nin Programı

Sahne Pulchérie oyun programını sunar. Bu sayfa düzenli olarak güncellenmektedir. Sizleri sayfamızı düzenli olarak ziyaret etmeye bekliyoruz. 2018-2019 Aralık 1 Aralık Cumartesi, 20.30: "Eldorado / Preljocaj" - Film Gösterimi 8 Aralık Cumartesi, 20.30: (...)