Profesyonel Etkinlikler

Hazırladığımız etkinliklerle uluslararası kabul görmüş sanatçıların yanı sıra gelecek vaat eden genç yeteneklerin de yanında olmayı umuyoruz.

Yaşar Kemal Uğur Dündar, Nedim Gürsel, Adalet Ağaoğlu, Ataol Behramoğlu, Doğan Hızlan, Zülfü Livaneli, Pınar Kür, Hıfzı Topuz, Devrim Erbil, Bedri Baykam, İbrahim Ciftcioglu Mehmet Kavukçu, Devabil Kara Aslantürk Yılmaz, Diana Page, Justin Eccles Jean-David Morvan, Herr Seele, Joicy Koothur, Romann Ramshorn, Ludovic Debeurme, İdil Biret, Hüsnü Şenlendirici, Aziz ve Yansımalar, Şenol Filiz, İstanbul Barok, Kolektif İstanbul, Jef Giansily Quartet, François Audrain, Boğaziçi Caz Korosu, Kadir Memiş, Candaş Baş, Cemil İpekçi, Filiz Akın, Cem Hakko

...Geçtiğimiz yıllarda Sainte Pulchérie Lisesi’ne varlıklarıyla onur veren sanatçı, tasarımcı ve entelektüellerimizden yalnızca birkaçı.

• Film Gösterimi: Fifi Mutluluktan Uçuyor

Mitra Farahani’nin yönettiği 2013 yapımı "Fifi Mutluluktan Uçuyor" belgesel filmi, 5 Nisan Cuma akşamı saat 20.30’da Türkiye Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle Türkçe alt yazılı olarak Sahne Pulchérie’de gösterilecektir. Etkinlik ücretsizdir. Yönetmen: Mitra (...)
  • Melis Sökmen’in Füzyon Caz Konseri

Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenen füzyon caz konser dizisinin ikincisinde, sahnede Melis Sökmen vardı. Frankofoni Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser 19 Mart Salı günü yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok boyutlu Afro-türk (...)