Okul İçi Etkinlikler

Okul içi gösteri programlarını kültürel, sanatsal ve edebi etkinliklerle zenginleştiren Sainte Pulchérie Lisesi, gençleri yeni ufuklara açılmaya teşvik ediyor.

• Afrika’nın Coşkulu Ritimleriyle Buluştuk!

Sainte Pulchérie Lisesi her yıl bir ülke ya da kıtayı onur konuğu yapıyor. Japonya, Hindistan ve Latin Amerika’dan sonra bu yıl sırada Afrika Kıtası var. Sainte Pulchérie Lisesi 17 Mayıs Salı günü Afrika Kıtası’nın canlı renklerine büründü... Yeni bir (...)
  • Tuğba Yüksel Öğrencilere Sergisini Gezdiriyor

Sanat galerimiz Od’A-Ouvroir d’Art, 19 Aralık’a kadar Tuğba Yüksel’in "Kimsecik" adlı sergisine ev sahipliği yapmaktadır. 10. sınıfların tamamı, bu vesileyle sanatçıyla tanışma fırsatı buldular. Tuğba Yüksel gençlerle kolay diyalog kuruyor, bizler de buna (...)
  • Özel Etkinlik: Yazar Matei Vişniec Öğrencilerimizle Buluştu