Okul İçi Etkinlikler

Okul içi gösteri programlarını kültürel, sanatsal ve edebi etkinliklerle zenginleştiren Sainte Pulchérie Lisesi, gençleri yeni ufuklara açılmaya teşvik ediyor.

• Basketbol Sahasında Yeni Duvar Resmi

Mayıs ayında Sainte Pulchérie Lisesi, Nantes’lı sanat topluluğu "The Postman Quartet" üyesi sanatçı Julien Casse’ın basketbol sahasında Art Nouveau (Yeni Sanat) tarzında ürettiği duvar resminin açılışını yaptı. Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız street art ve (...)
  • "La Dolce Vita" İtalya Gecesi

Sainte Pulchérie Lisesi kulüpleri, her yıl dünyanın farklı kültürlerini ve geleneklerini keşfediyor. Japon, Hint, Latin Amerika, Frankofon Afrika ve İspanya kültürlerinin ardından öğrencilerimiz, Yeni Nesil 2000 Okulu ve bu seneye özel olarak Galileo Galilei (...)