Okul İçi Etkinlikler

Okul içi gösteri programlarını kültürel, sanatsal ve edebi etkinliklerle zenginleştiren Sainte Pulchérie Lisesi, gençleri yeni ufuklara açılmaya teşvik ediyor.

• Tiyatro Kulüpleri Gecesi

Okulumuzun İngilizce, Türkçe ve Fransızca Tiyatro kulüplerinin oyunları 20 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00’da seyirciyle buluşuyor! İngilizce Tiyatro: DANISH RHAPSODY Türkçe ve Fransızca üst yazılı. Sorumlu Öğretmenler: Julian Baillargues & Yonca (...)
  • Basketbol Sahasında Yeni Duvar Resmi

Mayıs ayında Sainte Pulchérie Lisesi, Nantes’lı sanat topluluğu "The Postman Quartet" üyesi sanatçı Julien Casse’ın basketbol sahasında Art Nouveau (Yeni Sanat) tarzında ürettiği duvar resminin açılışını yaptı. Sainte Pulchérie Lisesi, Fransız street art ve (...)