Yayın tarihi 14 Kasım 2019

RobotexTürkiye Yarışmasından Ödüllerle Döndük

Yarışmalar

İleri düzey çizgi izleyen katogorisinde 9. Sınıf öğrencilerimiz Kerem EYLEM ve Derya Kutay KAPTANOĞLU’ndan oluşan robot takımımız yarışmaya katılmış ve 16 takım arasından 4. olarak Çin’in Şangay kentinde düzenlenecek uluslar arası turnuvaya katılmaya hak kazanmışlardır.

Robotex Turkey dünyanın en büyük robotik katılımlı robotik turnuvasıdır. Mühendisler, yöneticiler ve aileleri endüstri liderlerinden ilham almak için, yeni girişimcileri gözlemlemek, farklı yarışmalar için robotlar yapmak ve son teknolojiyi yansıtan inovasyonları öğrenmek için Robotex’te bir araya gelirler.

RobotexTürkiye ilk defa 2-3 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya Nazım Hikmet Kongre ve Sergi Salonu’nda 200 takımın farklı katogorilerde katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Robotik Kulübü üyesi öğrencilerimizden oluşan okul takımlarımız farklı alanlardaki turnuvalara da katılarak okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etmeye devam edeceklerdir.

IAMNOTBASIC Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Öğrencilerimizin Ulusal Fen Bilimleri Festivali’nde Parlak Başarısı"

6. Bilim ve Teknoloji Ulusal Yarışması Ödülü

Uluslararası Felsefe Deneme Yarışmasında Sainte Pulchérie Lisesi Öğrencileri İlk Üç Dereceyi Kazandılar