Yayın tarihi 28 Ekim 2019

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

Buluşmalar

İngilizce MUN Kulübü öğrencilerimiz 7.si düzenlenen Darüşşafaka MUN Konferansı ile yılın açılışını yaptı...

"10-13 Ekim arasında 7.si düzenlenen DŞMUN’19 konferansına okulumuzdan toplam 8 kişi katıldı. Büyükelçi olma fırsatını kazandığımız için çok heyecanlıydık çünkü konferansın ilk günü okuldan çıkıp İş Kulelerine gitmek ve bize verilen ülkeyi temsil etmek bizim için büyük bir gururdu. Konferansın ikinci günü sabah erkenden kalkıp Darüşşafaka Lisesi’nde komitelerimize başladık. Aynı gün diğer delegeler ile tanışmak için komitenin başkanları bize çeşitli oyunlar oynattı. Ertesi gün ise tüm delegeler bir araya gelip birer çözüm belgesi hazırladılar. Bu çözüm belgelerinin hazırlanma aşamasında herkes temsil ettiği ülkenin konuya olan bakış açısını dile getirip bu çözüm belgesi üzerinde değişiklikler yapabiliyor. Dördüncü ve konferansın son gününde bu çözüm belgelerinin üzerinde son defa konuşuldu ve en son seçilen çözüm belgeleri ile kapanış törenine geçildi. 4 gün gibi kısa bir süre de olsa başka okullardan çok güzel arkadaşlıklar kurabildik ve bu da MUN konferanslarının çok büyük bir artısı. Orada gerçekten birer yetişkin gibi evrensel sorunları tartışmak, önergeler sunmak bizim için çok güzel, heyecan verici ve unutulmaz bir anıydı. Gelecekte bu konferansa tekrar katılmayı umuyoruz ve başka konferansları görmek için sabırsızlanıyoruz."

Serra 10A, Lara 10C

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

S-Pace Geek : HEMA

Tarihi Avrupa Savaş Sanatları

Lisemizin AB Destekli 2. Erasmus Projesi Başladı

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

4.SPMUN Konferansları

SPontan Veli Buluşması: "12.Sınıfta Sizi Neler Bekliyor?"

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi