Yayın tarihi 22 Ekim 2019

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

Buluşmalar

Fransızca MUN Kulübüne yeni başlayan öğrenciler bu sene ilk deneyimlerini yine Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki konferansta edindiler ve izlenimlerini kaleme aldılar.

MUN Konferansı’nda ilk deneyimim:

"Bu konferans benim ilk deneyimim olmasına rağmen çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştım. Bir MUN konferansının nasıl işlediğini öğrendim ve yeni arkadaşlar edindim, aynı zamanda takım çalışmasının önemini anladım."
Beril 10C

Kıyafet kuralları:

"Konferansta resmi giyinmemiz ortamı daha ciddi kıldı ve delegeler (ben de dahil) ne giyeceğimize özen gösterdik. Bu sayede bir konferansta nasıl giyineceğimiz hakkında bir fikir edindik."
İpek 9C

Diğer okulların delegeleriyle tanışma:

"Başka Frankofon okullardan insanlarla tanışmak oldukça güzeldi çünkü hepsiyle paylaştığımız ortak değerler var ve etkileşim bu bağlamda çok eğlenceli ve yararlıydı."
Gülbin 10D

CPI Deneyimi:

"MUN’in farklı bir bölümü olan CPI’de olmak benim için çok farklı bir deneyimdi. Tüm işleyişin diğer komitelere kıyasla farklı oluşu ve gerçekte olan bir konuyu tartışmamız bu komiteyi daha da güzel kıldı."
İdil 10B

Bu konferans MUN Kulübüne devam etme isteği uyandırdı, çünkü

"Bu konferansın benim devam etmemde önemli bir rol oynayacağını düşünüyorum.
Samimi bir ortamda gerçekleştirmiş olduğumuz bu konferans MUN hakkındaki soruların bazılarını yanıtladı ve üzerimizdeki heyecanın bir nevi azalması konusunda yardımcı oldu. İşleyiş hakkında küçük ve yararlı bir provaydı ve buradaki tecrübem beni cesaretlendirdi."
Batuhan 10C

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

S-Pace Geek : HEMA

Tarihi Avrupa Savaş Sanatları

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

Lisemizin AB Destekli 2. Erasmus Projesi Başladı

4.SPMUN Konferansları

SPontan Veli Buluşması: "12.Sınıfta Sizi Neler Bekliyor?"

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi