Sanat ve Spor
Yayın tarihi 2 Ocak 2020

ENIMUN (Enka MUN) Konferansı

Öğrencİ Çalışmaları

Öğrencilerimiz 7. Enka MUN Konferansı’na katıldılar. Deneyimlerini kaleme aldılar.

"ENIMUN benim ilk konferansımdı. Improviso komitesindeydim ve diğer komitelerden farklı olarak konumuz önceden belli değildi. Kriz komitesi bize her gün farklı bir konu veriyordu ve bu konuyu o an öğrendiğimiz için önceden hazırlanma şansımız olmuyordu, fakat konu her gün değiştiğinden dolayı sıkılmıyorduk, monotonlaşmıyordu. Benim için güzel bir deneyimdi."
Dilşah, 9C

"EnkaMUN benim ilk konferansımdı ve GA4 çevre sorunları komitesindeydim. Biz GDO, tekstil ve aşırı balık tutma faaliyetlerini tartıştık. Ben Avusturya’yı temsil ediyordum. Cuma günü açılış seremonisi vardı ve bazı kaynaştırıcı oyunlar oynadık. Cumartesi ve Pazar günleri ise bu konular üstünde tartıştık ve 8 sonuç belgesi yazdık. Pazartesi günü bizim komitelerimizde geçen sonuç belgelerini tüm komiteler arasında geçirmek için tüm komitelerin toplandığı bir tartışma daha yaptık ve kapanış seremonisiyle konferans son buldu. Bazı teknik aksaklıklar olmasına rağmen benim için güzel bir deneyimdi."
Derin, 9B

"Boyoz", "gevrek" ve Barış Müzakereleri

MUN Kulübü Öğrencileri İzmir’de

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

Öğrencilerimizin Asya Müzakereleri

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

24.Türkiye Ulusal Felsefe Olimpiyatında Ahmet Mansur Tural birinci oldu.

Radyo Kulübü

Voix-là | Aralık Bülteni| Vol. 11