Sanat ve Spor

"Boyoz", "gevrek" ve Barış Müzakereleri

Buluşmalar

MUN Kulübü Öğrencileri İzmir’de

Frankofon MUN Kulübü öğrencileri iki senedir İzmiOTAN Konferansı’na katılıyor.

Frankofon MUN Kulübü öğrencileri İzmiOTAN Konferansı’na katılmak için İzmir’e gittiler.
NATO meclisinin simülasyonu olduğu için diğerlerinden farklı bu konferansla ilgili izlenimlerini aktarıyorlar.
Ayrıca İzmir’in özgün atmosferi, lezzetleri ve farklı dil kullanımı da öğrencilerin dikkatini çekti.

Birleşmiş Milletler ve NATO simülasyonları arasındaki farklar

"Öncelikle yeni bir simülasyon denemek hepimiz için öğretici ve eğlenceli oldu. Nato’nun diğer simülasyonlardan farkı, çözüm önergemizi yazmadan önce konu üzerinde detaylı bir şekilde, saygı çerçevesinde, tartışmak ve ardından çözüm önerileri sunmak."
Beril-10C

Açılış ve kapanış törenleri

"İlk başta açılış seremonisi çok resmî ve profesyonel gelmişti, ama üç gün boyunca öğrendiğim formatlar ve kaynaşmamız sayesinde, kapanış seremonisinde daha samimi bir atmosfer hissettim ve daha rahattım."
Zeynep-9A

İzmir
"İzmir gerçekten çok güzel bir şehir ve gezmekten çok keyif aldım. Umarım bir daha gelebilirim"
İpek-9C

İzmir’in lezzetleri

"İstanbul’da birkaç kere İzmir bombasını ve boyozunu yemiştim ama İzmir’dekinin tadı cidden çok farklıydı. Umarım bir gün yine bu şehirde İzmir bombası yeme şansını elde edebilirim."
Buse-9A

Simit mi, gevrek mi ?

"Başta benim için çok çok zordu çünkü etrafımdaki herkes çekirdeğe çiğdem, simite de gevrek diyordu. Ama ondan sonra bu aramızda bi şakaya dönüştü."
Gülbin 10D

Frankofon MUN Kulübü 20-22 Mart arasında La Haye’deki prestijli konferansın 16. yılı için tekrar yola koyulacak.

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

Öğrencilerimizin Asya Müzakereleri

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

ENIMUN (Enka MUN) Konferansı

12.Sınıf Öğrencilerimiz Mezunlarımızla Bir Arada!

Üsküdar Amerikan Lisesi’nde 26. TIMUN Konferansı

Öğrencilerimizin Asya Müzakereleri