Yayın tarihi 5 Eylül 2019

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Seyahat ve Okul Gezİsİ

Gökkuşağı Eğitim Projesi kapsamında bu sene 22’incisini düzenlediğimiz kayak kampı 11-17 Ocak 2020 tarihlerinde Fransa’da La Toussuire Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Beyaz Gezi kayak kampı öğrencilerimize:

• Fransa’da yeni bir bölgeyi tanımak
  • Farklı bir kültür hakkında fikir sahibi olmak
  • Yabancı dillerini kullanmak
  • Spor kuralları ve etiğine uygun davranışlar benimsemek fırsatını verecektir.

22 yıldan bu yana Fransa’da düzenlediğimiz bu eğitici gezinin hedeflerinden biri de öğrencilerimize kayak sporunu tanıtmak ve sevdirmektir. Her yaşta yapabilecekleri, gerek vücutlarını gerekse koordinasyon kabiliyetlerini geliştirmeye yönelik bu spor, aynı zamanda zihinsel gelişime de olanak tanır.

11-17 Ocak tarihleri arasında Fransa’da La Toussuire’de düzenleyeceğimiz Beyaz Gezi hakkında bilgi almak isteyen ve önkayıt yaptırmak isteyen velilerimiz Sorumlu Müdür Yardımcısı Filiz Gentric’e e-posta (filiz.gentric@sp.k12.tr) veya telefon yolu ile ulaşabilirler. Bu gezinin kontenjanı 24 kişi ile sınırlıdır.

Aydın Zihniyetler için Kucak Dolusu Kitap

İki İmparatorluk ve Dostluk

Hazırlık sınıflar İçin Kaynaştırma Etkinliklerinin Son Etabı

Hep Birlikte Maçka Parkı’ndayız!

Kaynaştırma Etkinliklerinin İkinci Aşaması

Şirince’de Matematiğe Yepyeni Bir Bakış!

Kırmızı Sınıf

Datça’da Ekoloji