IAMNOTBASIC

• IAMNOTBASIC Desen Tasarım Yarışması Ödül Töreni

Sainte Pulchérie Lisesi’nin IAMNOTBASIC moda markası iş birliğiyle düzenlediği desen tasarım yarışmasının ödül töreni 26 Nisan 2019 tarihinde sanat ve moda dünyasından davetlilerin buluştuğu bir akşam gerçekleştirildi. 9. sınıf öğrencileri bu seneki (...)
  • Tasarım Yarışması IAMNOTBASIC

Yedi yıldan bu yana Sainte Pulchérie Lisesi 9. sınıf öğrencileri kapsamlı bir tasarım projesine katılıyorlar. Bu sene lisemiz etik ve doğa dostu üretim yapan IAMNOTBASIC markasıyla iş birliği yapıyor. IAMNOTBASIC markasının tasarımları sade ve pırıl pırıl. (...)

Robotik

Uluslararası Felsefe Deneme Yarışmasında Sainte Pulchérie Lisesi Öğrencileri İlk Üç Dereceyi Kazandılar

Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışması’na Katılmaya Hak Kazandı

Öğrencilerimizin Ulusal Fen Bilimleri Festivali’nde Parlak Başarısı"

6. Bilim ve Teknoloji Ulusal Yarışması Ödülü