Yayın tarihi 30 Nisan 2019

Uluslararası Felsefe Deneme Yarışmasında Sainte Pulchérie Lisesi Öğrencileri İlk Üç Dereceyi Kazandılar

Yarışmalar

A.B.D.’nin New York kentinde "Columbia Secondary School for Math, Science & Engineering" adlı okulun "Contrariwise Philosophy Journal" iş birliği ile düzenlediği Uluslararası Felsefe Yarışması’na katılan öğrencilerimiz ilk üç dereceyi kazandılar.

New York’ta bulunan "Columbia Secondary School for Math, Science & Engineering", Columbia Üniversitesi’ne bağlı seçkin bir lisedir. Bu okulda yayınlanan "Contrariwise" adlı felsefe dergisi her yıl ulusal ve uluslar arası düzeylerde felsefe yarışması düzenlemektedir.

Bu yılki Contrariwise Uluslararası Felsefe Deneme Yarışmasında 11D sınıfı öğrencimiz S. Çolak, "The Two Pieces of Life" adlı felsefe denemesiyle birincilik, 11B sınıfı öğrencimiz P. Afacan "Almost But Not Quite" adlı felsefe denemesiyle ikincilik, 10D sınıfı öğrencimiz E.İ. Çak "Contrarium" adlı felsefe denemesiyle üçüncülük ödüllerini almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz ve gerçekleştirdikleri çalışmalardan ötürü onur duyuyoruz!

Yarışma hakkında detaylı bilgi için tıklayınız: http://www.contrariwisejournal.com/

Öğrencilerimiz TÜBİTAK Yarışması’na Katılmaya Hak Kazandı

Öğrencilerimizin Ulusal Fen Bilimleri Festivali’nde Parlak Başarısı"

6. Bilim ve Teknoloji Ulusal Yarışması Ödülü