Yayın tarihi 12 Haziran 2019

12.Sınıf Öğrencilerimizin Sainte Pulchérie’ye Vedası

Törenler ve Tarİh

12. sınıf öğrencileri geçtiğimiz 13 Mayıs’ta lise hayatlarının son gününü kutlamak üzere bir veda şenliği düzenledi. Her yıl olduğu gibi, beş sene geçirdikleri bu çatı altından ayrılırken hissettikleri tüm duyguları başarılı bir mizah ve yaratıcılıkla gösterdiler. Arkadaşlık duygularının pekiştiği neşeli bir gün oldu...

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde geçirdikleri 5 yılın ardından 12. sınıf öğrencileri eğitim hayatlarına artık üniversite öğrencisi olarak devam etmeye hazırlar. En prestijli yerel ve yabancı üniversitelerden kabüller aldılar. Yeni başlangıçlarında tüm kapılar onlar için ardına kadar açıldı.

Sainte Pulchérie’de çalışmayı, otonom-kendi kendine yetebilir olmayı- ve öteki karşısında açık fikirli olmayı öğrendiler. Okul yaşamlarının her bir basamağında hoşgörülü bir eğitim kadrosu tarafından yönlendirilip desteklendiler. Ve bugün, liselerine veda eden sorumluluk sahibi birer genç yetişkinler.

"Au revoir"ın Türkçedeki karşılığı "görüşmek üzere"dir. Yani bu bir veda değil ama tekrar görüşmek üzere verilen bir söz. Tüm öğrencilerimize üniversite hayatlarında güzel şanslar ve başarılar diliyoruz!

Sainte Pulchérie ailesi ile bağlarınızı koparmamak için mezunlar derneğimize kayıt olmayı unutmayın:

SP’liler Derneği

2018-2019 Ders Yılı Başladı!

Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Karne Töreni

Haziran 2019

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Ara Dönem Töreni

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

"Label FrancÉducation" Belgesi Teslim Töreni

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Adım Attık

Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Karne Töreni

Haziran 2019