Törenler

• "Label FrancÉducation" Belgesi Teslim Töreni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Fransa Dışişleri Bakanlığı tarafından verilen ve Fransızca eğitimde mükemmelliği resmi olarak onaylayan “LabelFrancÉducation” belgesini ikinci kez daha almaya hak kazandı! LabelFrancÉducation belgesi, Fransa’da Dışişleri (...)
  • Sonsuzluğa Göç Edişinin 80. Yılında Ata’mızı Sevgi, Saygı ve Minnetle Andık

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından Okul Müdürümüz Alexandre Abellan konuşma yaptı. Konuşmasında şunları söyledi: "Mustafa Kemal ATATÜRK, yavaşça Çanakkale’nin sislerinden, muharebelerin, top atışlarının dumanlarının arasından yükselmiştir. O, adil ve güçlü (...)
  • Cumhuriyet Bayramı’nı Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı barışın önemini vurgulayan törenimizde ve "Aydınlık Zihniyetler İçin Kucak Dolusu Kitap" projemizle coşkuyla kutladık. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın ardından, Okul Müdürü Alexandre Abellan, yaptığı konuşmada; şunları söyledi: (...)
  • 2018-2019 Ders Yılı Başladı!

Yeni ders yılının açılış töreni 4 Eylül Salı sabahı güneşin ışıl ışıl aydınlattığı okul bahçesinde gerçekleştirildi. Ders yılının ilk gününde tüm öğrenciler açılış töreni için okul bahçesinde toplandı. Önce hazırlık sınıfı öğrencilerinin adları okunarak sınıflarına göre (...)

Eğitim Amaçlı Geziler

Keşif Gezileri