Yayın tarihi 4 Şubat 2019

Medyatekte Türkçe Yenilikler Kahvesi

14 Ocak Pazartesi günü öğle teneffüsünde öğrencilerimiz kahve, çay ve kurabiyeler eşliğinde medyateğe bu sene kazandırılan yeni Türkçe kitapları keşfetme fırsatını buldular.

Okulumuz medyateğinin Fransızca, Türkçe ve İngilizce olmak üzere üç farklı dilde sunduğu kitap, dergi ve DVD kaynakları her sene güncellenmekte ve zenginleştirilmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeleri, genel kültürlerini arttırmaları ve okuma alışkanlıklarını pekiştirmeleri hedeflenmektedir.

Bu sene de çay, kahve ve atıştırmalıklar eşliğinde bu yenilikler bütün okurlarımıza tanıtıldı.

Tarih, gezi yazıları, felsefe, psikoloji, spor, güzel sanatlar temalı kitapların yanı sıra çağdaş dünya edebiyatı ve Türk edebiyatından seçkin roman, şiir, öykü, çizgi roman, masal türlerinde 300’e yakın Türkçe kitap artık bizlerle!

Okuma Komitesi öğrencilerine ayrılan bütçe doğrultusunda, kulüp öğrencileri yaşıtlarının ilgisini çekebilecek kitapları medyateğimiz adına seçtiler.

Yarıyıl tatilinden bir önceki hafta sergilen yeni kitaplarımız Türkçe ve Edebiyat dersleri boyunca çeşitli sınıflar tarafından ziyaret edilip kitap dolu bir hafta ile öğrencilerimiz ilk dönemi bitirmişlerdir.

Medyatakte Meloman Gün

Medyatekte Yunan Haftası