Yayın tarihi 8 Mart 2019

Medyatekte Sevgililer Günü

Öğrencİ Çalışmaları

14 Şubat Perşembe günü, etkinlik ve kültür komitesi öğrencileri bu romantik günü kutlamak için bir etkinlik düzenlediler. Bizimle izlenimlerini paylaşıyorlar.

"Komitemizde inanılmaz ve unutulmaz günler düzenlemek bizim sorumluluğumuz. Ve tabii ki Sevgililer Günü’nü unutmadık! Herkesin bildiği gibi, Sevgililer Günü çiftlerin aşklarını tazelemek için kutlanan bir gündür. Fakat Sainte Pulchérie’de bu gün herkese yönelik.

Mesela öğrenciler kurabiye kazanabilmek için kendi seçtikleri aşk şiirlerini okudular ve kurabiyelerdeki gizli mesajları keşfettiler. Ayrıca ilgilenen öğrenciler ve öğretmenler için dünyanın farklı yerlerinde Sevgililer Günü kutlamaları üzerinde bir sunum yapıldı. Sonuç olarak komitemizdeki ekip çalışması sayesinde, bu günü çok eğlenerek geçirdik, hem de okuldaki herkese faydalı bilgiler edindik. Medyateğimizi neşe ve aşkla doldurarak katılan herkese teşekkür ediyoruz."

Nisa-Nayra

Medyatakte Meloman Gün