Yayın tarihi 15 Mart 2019

Lisede Karnaval

Öğrencİ Çalışmaları

1 Mart Cuma günü, Sainte Pulchérie Lisesi’nde çok büyük bir karnaval gerçekleştirildi. Öğrenciler ve öğretmenler, bir günlüğüne de olsa, ünlü karakterlerin, hayvanların, veya eski dönemlerden kişilerin kılığına girerek, neredeyse metamorfoz geçirdiler... Bu güzel organizasyon için Kültür ve Etkinlik Komitesi öğrencilerine teşekkür ediyoruz ve bu makalede sözü onlara bırakıyoruz.

"1 Mart günü, Kültür ve Etkinlik Komitesi olarak lisemizde arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle çok farklı bir atmosfer yarattık. Çok hoş bir ortamda nostaljik bir gündü. Farklı tarihsel dönemlerden kıyafetlere bürünmüş öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte zamanda geriye gittik. Her şey karnaval fikriyle başladı.

Karnaval demek kılık değiştirmek ve eğlence demektir ! İşte biz de ödülü atıştırmalıklar olan oyunlarla dolu bir karnaval düzenledik.

1 Mart Cuma yani Karnaval günü herşey hazırdı. Medyatek’in iki katı da dansa, jenga, masa tenisi, sessiz sinema gibi oyunlara ayrılmıştı. Birçok öğrencinin okula kılık değiştirerek gelmesi çok hoşumuza gitti. Bu etkinlik sayesinde olağan dışı bir okul günü geçirdik, aynı zamanda normal bir okul gününün kurallarına da uyduk.

Üstelik en iyi kıyafetleri taşıyan gruplara konser bileti hediye ettik. Can (11C) ve Dağhan (11B) en yaratıcı kostüm, Kaan (11C) ve Bulut (11D) en cesur kostüm kategorisinde ödül kazandı.

Gelecek etkinliklerimiz için bizi takip edin."

Begüm ve Defne

Medyatakte Meloman Gün

Medyatekte Yunan Haftası

Kraliyet Çocukları ve Gelenekleri Günü

Medyatekte Sevgililer Günü

Medyatekte Türkçe Yenilikler Kahvesi

RobotStudio Simülasyon Programı Uygulamaları Eğitimi

Medyatekte Yunan Haftası

Robotik Kulübümüzden Zapyon Rum Okulu Öğrencilerine Eğitim

Robotik Kulübümüz TRT Radyo1’de!

Başarılı geçen bir IELTS sınavının ardından...

Voix-là | Mayıs Bülteni