Yayın tarihi 11 Temmuz 2019

RobotStudio Simülasyon Programı Uygulamaları Eğitimi

Öğrencİ Çalışmaları

Robotik kulübü olarak öğrencilerimizin yeni nesil teknoloji ile tanışmasını ve uygulamalarını kullanmalarını amaçlamaktayız.

Yeni teknoloji konusunda dünya lideri olan şirketler ile işbirliği yaparak öğrencilerimizi birebir uygulayıcılarla bir araya getiren projeler geliştiriyoruz. Bu şirketlerden biri de ABB’dir.

ABB, endüstriyel dijitalleşmenin geleceğini yazmak ve değer yaratmak için kamu, sanayi, ulaşım ve altyapı sektöründeki müşterileri ile yakın işbirliği içerisinde çalışan öncü bir teknoloji lideridir.

ABB robotik simülasyon programı RobotStudio ile robotların hareketlerini kolayca programlama yapılabilmektedir. RobotStudio, eğitim, programlama ve optimizasyon gibi görevleri, üretim süreçlerini aksatmadan gerçekleştirmenize izin vererek size, robot sisteminizin karlılığını arttıracak araçlar sunar. Bu durum, risk azaltma, daha hızlı sistem açılışı, daha kısa sürede değiştirme, verimliliği artırma da dahil olmak üzere çok sayıda avantaj sağlar.

RobotStudio’nun temelinde, üretim esnasında robotlarınızı çalıştıran gerçek yazılımın birebir kopyası olan ABB VirtualController yer almaktadır. Bu durum, sahada kullanılanlarla özdeş, gerçek robot programları ve konfigürasyon dosyaları sayesinde gerçekçi simülasyonlar yapılmasını sağlar.

Robotik kulübü öğrencilerinin RobotStudio programını tanıyıp kullanabilmeleri için iki günlük bir eğitim planladık. ABB eğitmenleri tarafından 19-20 Haziran tarihlerinde Labosphere’de 24 kişilik bir öğrenci grubu ile eğitim yapılmıştır.

Öğrencilerimizin yeni nesil teknoloji bilgilere ulaşabilmeleri için eğitimlerimiz devam edecektir.

Medyatekte Yunan Haftası

Robotik Kulübümüzden Zapyon Rum Okulu Öğrencilerine Eğitim

Robotik Kulübümüz TRT Radyo1’de!

Başarılı geçen bir IELTS sınavının ardından...

Voix-là | Mayıs Bülteni

Kraliyet Çocukları ve Gelenekleri Günü