Yayın tarihi 24 Ekim 2018

Üsküdar Amerikan Lisesi’nde FRMUN Konferansı

Buluşmalar

2018

Fransızca MUN Kulübü’nün 18 öğrencisi 20 Ekim Cumartesi, MUN konferanslarının tüm kurallarını öğrenmek üzere tam gün süren bir atölye çalışmasına katıldı. Çok güzel bir gün geçirdiler!

Öğrenciler bize ilk izlenimlerini aktardılar, çünkü çoğu öğrenci ilk kez MUN Kulübü’ne katılıyordu, böylece birçok yeni şey keşfettiler!

İlk MUN deneyimimde en şaşırtıcı boyut neydi?

"Beni en çok şaşırtan şey, insanların sahici bir konferanstaki gibi konu üzerinde tartışıp çözüm önerileri aramalarıydı. Üstelik kadın haklarıyla ilgili olması, tartışmaları ilginç kılan en önemli etmendi."
İrem, 9E

Başka bir okulun öğrencileriyle ortak çalışma yaparak ne öğrendim?

"SPMUN dışındaki ilk konferans deneyimimdi. Oldukça eğlenceli ve güzeldi. İlk konferansımın temasının "Kadın Hakları" ve "Kadına Şiddet" olması konferansı daha önemli ve daha ilgi çekici kıldı. Böyle önemli ve gündem olan bir konuyu yaşıtlarımızla tartışıp, çözüm bulmak oldukça güzeldi."
Şimal, 10C

Konferansta hangi anlar daha çok hoşuma gitti?

"SPMUN haricinde katıldığım ilk MUN konferansıydı ve gerçekten benim için çok güzel bir tecrübe oldu.
Konferans sırasında en çok hoşuma giden şey ise gerçek problemler hakkında çözüm bulmaya çalışmak ve bunu yeni tanıştığım insanlarla yapmak oldu."

Zeynep, 9D

UNESCO Çocuklarla Felsefe Kürsüsü Başkanı Edwige Chirouter Konferansı

Hıfzı Topuz 11. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

ENKA Lisesi’nde MUN Konferansı

Sekizinci kez MFINUE Konferansı’na katıldık

Darüşaffaka MUN Konferansı 2018

TIMUN Konferansı’nın 25. yılı

Guro Hansen Helskog ile Masterclass Projesi

Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı

Mezunlarımızla Uluslararası Bir Gün!

Hıfzı Topuz 11. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

ENKA Lisesi’nde MUN Konferansı