Yayın tarihi 17 Aralık 2018

TIMUN Konferansı’nın 25. yılı

Törenler ve Tarİh

Her yıl uluslararası arenada düzenlenen TIMUN konferansının bu sene 25.si gerçekleştirildi. Öğrencimizin gözünden konferansa bakalım...

"Üsküdar Amerikan Lisesi’nin ev sahipliği yaptığı TIMUN, Türkiye’deki en saygın MUN konferanslarından biri. Ev sahibi olan Üsküdar Amerikan Lisesi, değişiklik yaratan bütün küçük detaylara büyük özen göstermekte ve tüm görevliler görevlerini saygı ve değer çerçevesi içinde yerine getirmekte. Bu sene ben de TIMUN’a katıldım. Ne beklemem gerektiğiyle ilgili bi fikrim yoktu ve bu konferansın hangi seviyede olacağını bilmiyordum. Rahatça söyleyebilirim ki konferans beklentilerimi aştı. Katılımcıların ciddiyetine ve fikirleri geliştirme aracılığıyla kendilerinin ve diğerlerinin hayatlarında bir değişiklik yaratma arzularına bayıldım böylece konferans devam ettikçe aldığım zevk arttı. Bir çok yeni arkadaş, bir çok yeni bilgi kattım hayatıma ve konferans MUN’a bakışımı değiştirdi. Bana göre TIMUN’u bu kadar özel yapan bir sürü noktadan biri de dünyanın her bir yanından gelen katılımcıların varlığı, dolayısıyla farklı kültürlerden doğan fikirlere de ev sahipliği yapması. Ve eklemek isterim ki konferansın sonunda Genel Meclis’te üretilen çözümlerin oylanıp kabul edilmesine tanıklık etmekten büyük mutluluk duydum. Bitirmeden önce, dışişlerini ve Birleşmiş Milletler’i merak eden herkesin herhangi bir MUN konferansına katılmasını (özellikle TIMUN’a) tavsiye ederim. TIMUN19’a katılmayı ve kendi argümanlarımı daha iyi sunma yönünde kendimi geliştirmeyi dört gözle bekliyorum."
Eren - 10D

Eğitsel Kulüp Tanıtım ve Seçimleri

UNESCO Çocuklarla Felsefe Kürsüsü Başkanı Edwige Chirouter Konferansı

4.SPMUN Konferansları

Louie Cordero ve Ali Elmacı Öğrencilerimizle Buluştu

Haarlem MUN Konferansı

HMUN İçin Geri Sayım

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Adım Attık

Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Karne Töreni

Haziran 2019