Yayın tarihi 21 Haziran 2019

4.SPMUN Konferansları

Buluşmalar

Okulumuz MUN (Model United Nations - Model Birleşmiş Milletler) Kulübü öğrencileri geçtiğimiz 11-12 Haziran tarihlerinde SPMUN konferanslarının 4’üncüsünü düzenlediler. Katılımcıların üst düzey diplomasiyi deneyimledikleri bu özel etkinliği, öğrencilerin izlenimleri ve fotoğraflarla keşfedelim!

"Bu yıl, SPMUN’in dördüncü yılıydı ve benim fikrimce öncekilerden daha iyi düzenlenmiş bir konferanstı. İnsan Hakları Konseyi, Ekonomik ve Sosyal Konseyi, Avrupa Birliği olmak üzere üç tane komite vardı. Ben Ekonomik ve Sosyal Komite’de başkanlardan biriydim ve Fransa’yı uzun süredir savuran Sarı Yelekli Protestolar üzerinde tartıştık. Diğer komitelerde de dünyanın dört bir yanındaki önemli ve güncel konular tartışıldı (MUN konferanslarının ana prensibi). Toplamda iki gün sürdü ve SPMUN tarihinde bu bir ilkti! Diyebilirim ki organizasyon komitesinin çabalarına değen, üretken bir konferanstı. Benim fikrimce komitemdeki delegeler çok kısa sürede çok iyi işler çıkardılar. Bu konferansta emeği geçen herkese teşekkürler."
Öykü, 9E

"Birbirimizi tanımak ve tartışmamız için daha fazla süremiz vardı. En sevdiğim kısım gossip’leri okuduğumuz kısımdı. Bir komiteyi yönetmeyi çok iyi öğrendim. Ama öncelikle eski arkadaşlarımı, bu atölyeyi organize etmesi gözlemleyebilme şansına sahip oldum."
Nayra, 10B

Bu güzel organizasyon için öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz!

Eğitsel Kulüp Tanıtım ve Seçimleri

UNESCO Çocuklarla Felsefe Kürsüsü Başkanı Edwige Chirouter Konferansı

Louie Cordero ve Ali Elmacı Öğrencilerimizle Buluştu

Haarlem MUN Konferansı

HMUN İçin Geri Sayım

TIMUN Konferansı’nın 25. yılı

S-Pace Geek : HEMA

Tarihi Avrupa Savaş Sanatları

İngilizce MUN Kulübü Darüşşafaka MUN Konferansı’nda

Lisemizin AB Destekli 2. Erasmus Projesi Başladı

Fransızca MUN Kulübü Üsküdar Amerikan Lisesi’ndeki Konferansta

SPontan Veli Buluşması: "12.Sınıfta Sizi Neler Bekliyor?"

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi