Yayın tarihi 22 Mart 2019

Hazırlık Sınıfları Kapadokya Yolunda !

Seyahat ve Okul Gezİsİ

Hazırlık sınıfları bu sene 13. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar.

Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, öğrencilerin okul dışında farklı bir çalışma ortamı bulması, aynı düzeydeki öğrenciler arasında dayanışmayı güçlendirmek, onlara sorumluluk bilinci ve otonomi aşılamak.

Öğrenciler ve öğretmenler, 24 Mart 2019 Pazar günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Pegasus Havayolları ile Kayseri’ye uçacaklar. Sabiha Gökçen Havalimanında saat 12.30’da önceden belirlenen buluşma noktasında buluşulacaktır.

29 Mart Cuma günü velilerin saat 17:30’da İstanbul’a dönmüş olacak öğrencileri karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmaları gerekmektedir.

Sorumlu öğretmenler: Yıldız Serim, Nurdan Sivri, Işıl Baykal, Jocelyne Burkmann, Narod Berberoğlu, Samira Nori, Feyzi Ocan, Stella Murat ve Korkut Demirci.

Acil durumlarda öğretmenlerle irtibat telefon numarası: 0532 765 78 27

Kapadokya’ya giderken getirilmesi gereken malzemelerin listesi ektedir.

Kapadokya’da Güzel Günler

Yeşil Sınıf

Grenoble’da Turuncu Sınıf

Sarı Sınıf İzlenimleri

Haarlem MUN Konferansı

Ögrencilerimiz Zanzibar’da İnovatif Köy Çalışmalarına Destek Veriyor

Idea Universal İle "İnovatif Köy" İş Birliği

Frankofon MUN Klubü Lahey’de !

Bordeaux’da Sarı Sınıf İçin Geri Sayım