Datça’da Yaz Okulu

• Nous étions à Datça

Cette année, au mois de juillet nos élèves ont approfondi leurs compétences en français tout en découvrant leurs talents en sports aquatiques, dans le cadre paradisiaque de la mer Egée, au bord de ses plages limpides. Ils ont vécu deux semaines pleines (...)
  • Datça’daydık

Bu yıl Temmuz’da Ege’nin muhteşem havasına, ve tertemiz denize kavuşarak, bir yandan fiziksel yeteneklerini keşfeden, bir yandan Fransızca yetkinliklerini yeni boyutlarla deneyimleyen Sainte-Pulchérie’liler, UCPA Datça’da eğlenceli ve öğretici iki (...)
  • UCPA’da Yaz Kampı!

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz! Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Datça UCPA’da keyifli bir atmosferde (...)

Fransızca MUN Gezileri

La Toussuire (Fransa)