Yayın tarihi 8 Mayıs 2018

Peynir Günü 2018

Gelenekselleşen Peynir Günü’müz bu sene 5 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleşti. Bir çok mezunumuzun katılım gösterdiği ve okul anılarını tazelediği bu güzel günde 50., 40., 30., 20., ve 10. yıl mezunlarımıza plaket ve sertifikalarını takdim edildi.

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Geleneksel Peynir Günü Okul Müdürümüz Alexandre Abellan ve Türk Müdür Başyardımcısı Minâ Akcen’in katılımıyla gerçekleştirildi. SP’liler Derneği ile Equipe de Jeunesse’in aktif olarak çalıştığı bu özel gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Önceki senelerde olduğu gibi gün boyunca ortaokul ve lise arkadaşları ile hatıralarını tazeleyen mezunlarımız farklı etkinliklere katıldılar. 2015 mezunumuz Kaan İnal’ın hazırladığı "Ce qu’on peut laisser" kısa filmi ve 2011 mezunumuz Denizhan Haznedar’ın yaptığı stand-up gösterisi izlendi.

Yves Rocher etkinliğimize sponsor olarak mezunlarımıza promosyon ürünler dağıttı ve Mosso Ensemble grubu canlı müziği ile güne neşe kattı.

Bu güzel günün organizasyonuna emek veren Rani Çiftliği, Yves Rocher, SP’liler Derneği ve Equipe de Jeunesse’e teşekkürlerimizi sunarız.

Seneye yeniden buluşmak dileğiyle!