Yayın tarihi 7 Kasım 2017

Okuma Komitesi Lisede Cadılar Bayramı Havası Estirdi

31 Ekim. Dersler 8’de başlıyor, alışılmadık bir zil çalıyor. Kan dondurucu. Tüyler ürpertici. Öğrencilerden biri Cadılar Bayramı’nı medyatekte kutlamak istediğini söyleyince, birçok fikir üretilmişti. Bu etkinlikler hep Okuma Komitesi’nin başının altından çıkıyor !

Okuma Komitesi’nin görevinin hassas dengesi keyifli işler yaparken yeni şeyler keşfettirmeye bağlı. Her seferinde baştan sonra tasarladıkları nitelikli bir etkinlik düzenlemeyi başarıyorlar.

İletişim, el işleri, dekorasyon, gizemli kahramanlar hakkında sorular, 10 dakikalık okuma seansları için görsel ve işitsel kayıtlar, kostüm standı, her şeyi kendi başlarına organize ettiler.

Her zamankinden oldukça daha hareketli geçen büyük teneffüste çekilen fotoğraflar sitemizde. Duru ve İdil’e bilmece yarışmasında hızla doğru yanıtları buldukları için tebrikler !

Diğer fotoğrafları medyateğin blog sayfasında bulabilir ve önümüzdeki etkinliklerden haberdar olmak için Instagram hesabımızı takip edebilirsiniz.

Atatürk ve Cumhuriyet Sergisi