Yayın tarihi 4 Haziran 2018

Üçüncü SPMUN Konferansı

Öğrencİ Çalışmaları

Öğrencilerin Düzenleyip Yönettiği MUN Konferansı

Bu yıl, SPMUN’ün üçüncü senesinde Fransızca ve İngilizce MUN (Model United Nations) Kulüpleri öğrencileri çift dilli konferanslarını yine kendileri düzenlediler.

Konferans, bu sene de, üç yıldır olduğu gibi, tüm Sainte Pulchérie öğrencilerinin, özellikle de Hazırlık sınıflarının beğenisini topladı. Konferans organizasyonundan sorumlu öğrenciler bu başarıyı hak ettiler.

Konferans sorumlusu öğrencilerimizden biri SPMUN deneyimini aktarıyor :

"Okulumuzda üç yıldır, öğrenciler tarafından hazırlanan, tek günlük MUN konferansı düzenliyoruz. Bu seneki konferansımızı da 5 Haziran Salı günü başarıyla gerçekleştirdik. Amacımız hazırlıklara MUN’in ne olduğunu göstermek, bir fikire sahip olmalarını sağlamaktı.

MUN nedir, merak eden katılımcılarımızın bu dünyayı keşfetmelerini sağlamak, bunu en iyi şekilde göstermek için çok çalıştık. Motive ve katılımcı olan delegelerimiz ile hem Fransızca hem de İngilizce komitelerimizde güzel münazara ortamı oluştu. çalıştık. Gün sonunda keyif aldıklarını görmekten dolayı çok mutluyuz. Bir sonraki sene de, bazılarının kulüp olarak MUN seçeceğini duymak bizi sevindirdi.

Ekipçe, her geçen yıl, eksiklerimizi görüp kendimizi organizasyon konusunda geliştirmeye çalışıyoruz. Bu senenin sonunda da, 11. sınıflar olarak bayrağı arkamızdan gelenlere devrettiğimiz için hem hüzünlü, hem de gururlu olduğumu söyleyebilirim. Bizim de önceki dönemlerden aldığımız gibi ardımızdan bu geleneğin devam etmesini diliyoruz."

Gülce (11D)

Darüşşafaka MUN Konferansı 2017

Kitap Tanıtımı : "Sorsana bizi sevmiş mi?"

TIMUN 2017 üzerine İzlenimler

Fransızca MUN (Model BM) Etkinlikleri

MUN Dünyasında İlk Adımlar

Medyatekte Yunan Haftası

Robotik Kulübümüzden Zapyon Rum Okulu Öğrencilerine Eğitim

Robotik Kulübümüz TRT Radyo1’de!

Başarılı geçen bir IELTS sınavının ardından...

Voix-là | Mayıs Bülteni

Kraliyet Çocukları ve Gelenekleri Günü