Yayın tarihi 16 Mart 2018

Yeşil Sınıf Yola Çıkıyor !

Seyahat ve Okul Gezİsİ

Hazırlık sınıfları bu sene 12. kez düzenlediğimiz Yeşil Sınıf programıyla Kapadokya’ya gidiyor. Bir hafta boyunca fen derslerinde inceleyecekleri doğayı keşfedecek ve tüm gezi boyunca Fransızca konuşacaklar.

Kapadokya’da Yeşil Sınıf programımızın amacı, öğrencilerin okul dışında farklı bir çalışma ortamı bulması, aynı düzeydeki öğrenciler arasında dayanışmayı güçlendirmek, onlara sorumluluk bilinci ve otonomi aşılamak.

Öğrenciler ve öğretmenler, 18 Mart 2018 Pazar günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan AnadoluJet TK7294 uçağıyla havalanmak üzere, AnadoluJet Check-in kontuarı önünde saat 12:00’da buluşacak.

23 Mart Cuma günü velilerin saat 17:00’da İstanbul’a dönmüş olacak öğrencileri karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda olmaları gerekmektedir.

Sorumlu öğretmenler: Yıldız Serim, Emilie Viau-Gaudin, Işıl Baykal, Carole Granier, Nurdan Sivri, Narod Berberoğlu, Sébastien Masin, Stella Murat ve Korkut Demirci.

Acil durumlarda öğretmenlerle irtibat telefon numarası: 0532 765 78 27

Hazırlık Sınıfları Kapadokya’da