Yayın tarihi 18 Eylül 2017

Marmaris’te Mavi Sınıfın 8. Yılı

Seyahat ve Okul Gezİsİ

9. sınıf öğrencileri 24 - 29 Eylül tarihleri arasında Marmaris UCPA’da düzenlenen Mavi Sınıf’a katılacaklar.

Su sporları, çevre gözlemleri, Fransızca, biyoloji ve kimya uygulamalarına adanan Marmaris ve Datça’daki Mavi Sınıf, bu yıl 8. kez düzenlenmektedir. Bilim, su ve dil uygulamaları ekseninde düzenlenen bu keşif sınıfı, öğrencilerin çevreye karşı sorumlu, çevre bilincine sahip yetişkinler haline gelmelerini böylelikle çevre sorunlarını daha iyi anlamalarını sağlayacaktır.

Okulumuzun İTÜ ile yaptığı iş birliği, öğrencilere Fen derslerinin yanı sıra güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve su enerjisi (hidroelektrik enerji) uygulamalarını içeren atölye çalışmalarına katılma imkanı verecektir.

Uçuş gün ve saatleri:

Pegasus havayolları ile:
Gidiş: 24 Eylül Pazar saat 06:00
Sabiha Gökçen Havaalanı buluşma saati: Pegasus Havayolları kontuarının önünde en geç 04.00’da
Dalaman’a varış: 07.30

Dönüş: 29 Eylül Cuma saat 20:20
Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış: 21:45

Her türlü bilgi için proje sorumlusu Müdür Yardımcısı Güler KAYHAN ile iletişime geçebilirsiniz: 0530 664 17 74

Daha detaylı bilgiye ekte yer alan slayttan ulaşabilirsiniz.

Öğrenciler Mavi Sınıfı Anlatıyor

Mavi Sınıfın Marmaris’te İlk Üç Günü

Kırmızı Sınıfta Heyecanlı Bir Gün

Öğrenci İzlenimleri

Öğrenciler Mavi Sınıfı Anlatıyor

Mavi Sınıfın Marmaris’te İlk Üç Günü

Profesör Ali Nesin İle Matematik

Kırmızı Sınıf Şirince Matematik Köyü’nde

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!