Yayın tarihi 18 Eylül 2017

Kırmızı Sınıf Şirince Matematik Köyü’nde

Seyahat ve Okul Gezİsİ

77 öğrencimiz, 7 öğretmenimiz ile 24-28 Eylül tarihleri arasında Şirince Matematik Köyü’nde Matematik ve İngilizce ağırlıklı bir eğitim kampına katılacaktır.

Matematik ve İngilizce içerikli "Kırmızı Sınıf" projesi, 24-28 Eylül 2017 tarihleri arasında Şirince’deki Nesin Matematik Köyü’nde gerçekleşecektir: 10. Sınıf öğrencilerimiz için açık havada dersler başlıyor!

Gidiş:
24 Eylül Pazar günü en geç saat 06.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Pegasus kontuarı önünde buluşma. İzmir’e gidiş uçak kalkış saatimiz: 08.10

Dönüş:
28 Eylül Perşembe günü saat 17.55’te İzmir’den kalkacak olan uçağımızın İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na varış saati 19.20 olacaktır.

Dönüşte havalimanına gelemeyen velilerin, öğrencinin evine nasıl ulaşım sağlayacağı konusunda bilgiyi mail yoluyla ya da dilekçeyle ilgili Müdür Yardımcısı Filiz Gentric’e iletmesi gerekmektedir.

"Kırmızı Sınıf"ın amaçları :

• Öğrencilere farklı bir çalışma ve öğrenme yöntemi sunmak
  • Sorumluluk almayı, özerk davranmayı öğretmek
  • Farklı bir ortamda Matematik ve İngilizce öğretmek
  • Matematiğe ilgiyi arttırmak

Her türlü bilgi için proje sorumlusu Müdür Yardımcısı Filiz Gentric’le iletişime geçebilirsiniz. Tel: 0532 7657827
Daha detaylı bilgilere slayttan ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Sınıfta Heyecanlı Bir Gün

Öğrenci İzlenimleri

Profesör Ali Nesin İle Matematik

Kırmızı Sınıfta Heyecanlı Bir Gün

Öğrenci İzlenimleri

Öğrenciler Mavi Sınıfı Anlatıyor

Mavi Sınıfın Marmaris’te İlk Üç Günü

Profesör Ali Nesin İle Matematik

Marmaris’te Mavi Sınıfın 8. Yılı

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!