Yayın tarihi 15 Temmuz 2018

Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Seyahat ve Okul Gezİsİ

2018

Bu sene, geçen yıl olduğu gibi, 8-12 Haziran tarihlerinde Kapadokya’daki binicilik ve doğa sporları kampımız Avanos Kirkit Otel’de gerçekleştirildi. 20 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan gruba UCPA uzman eğitimcileri de önderlik ettiler. Kamp, öğrencilere spor eğitiminin yanı sıra otonomi becerileri geliştirme olanağı sundu.

"Vahşi atlar ülkesi" olarak anılan Kapadokya’nın eşsiz tabiatında, Peri Bacaları’nın arasında gerçekleştirdiğimiz kampta, bu yıl binicilik eğitimi, atlı safari, trekking turları, bisikletli safari etkinliklerini gerçekleştirdik. Bunun yanında, bölge kültürünü tanımak ve daha iyi anlamak için katıldığımız çömlek atölyelerinde her öğrencimiz çömlek yapımını denedi. Bölgedeki antik kent gezileri de bölgenin tarihini keşfetme olanağı sundu.

Önümüzdeki yıl kampımız yeni etkinliklerle zenginleşecek ve tekrarlanacaktır.

Gelecek yıl görüşmek üzere!

Kapadokya’da Binicilik ve Doğa Kampına Kayıtlar

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Kuzey Yunanistan "Mitoloji Turu"

Aşiyan Müzesi Gezisi