Yayın tarihi 6 Mart 2018

Fransızca MUN Kulübü 6. MFGNU Konferası için Grenoble’daydı

Seyahat ve Okul Gezİsİ

Fransızca MUN kulübü öğrencileri, karlar altındaki Grenoble’da gerçekleşen 6. MFGNU Konferası’ndan izlenimlerini ve anılarını aktarıyor.

"Konferans öncesi, Fransızca seviyesinde güçlük çekeceğimi sanıyordum, ancak konferans sırasında bu problemi yaşamadım. Buna ek olarak, diğer yabancı katılımcılara yardım bile ettim."
Hazal, 10D

"Grenoble’a gitmeden önce çok heyecanlı ve stresliydim. Ayrıca hiç tanımadığım bir ailenin yanında kalacak olmam da beni korkutuyordu. Ama her şey çok güzel geçti, iyi ki MUN’e katılmışım."
Eylül, 10D

"Gerçekten Fransızlarla birlikte bu konferansa katıldığım için çok mutluyum, bana çok şey kattı. Fakat aynı zamanda son derece yorgun, hasta ve yarınki sınavlarım için stresliyim."
Ayşe, 10C

"Evinde konakladığım aile benimle çok ilgiliydi. Beni ailenin içine alıp çocukları gibi ağırladılar. Fransız bir ailenin evinde yaşamak benim için çok değişik bir deneyim oldu."
Zeynep, 10C

Fransızca MUN Kulübümüz Hollanda’da!

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Kuzey Yunanistan "Mitoloji Turu"