Yayın tarihi 30 Mayıs 2018

UCPA’da Yaz Kampı!

Seyahat ve Okul Gezİsİ

"Mavi Yaz Okulu" İle Eğlenerek Fransızcanızı Geliştirin

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz!

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, Datça UCPA’da keyifli bir atmosferde düzenlediği yaz okulunda Fransızca dilini ilerletme ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Zengin ve öğretici bu eğitim programı UCPA ve Sainte Pulchérie Fransız Lisesi işbirliğiyle hazırlandı.

Sabah saatleri, dinamik ve etkin bir yaklaşımla Fransızca dersleri yapılırken, öğleden sonraları UCPA’nın profesyonel animatörleriyle su sporlarına ayrılacaktır.

Sıkılmadan yeni ders yılına hazırlanmak için ayrıcalıklı bir mekanda çok sayıda eğlenceli, sportif ve kültürel aktiviteler sizleri bekliyor.

2 Haftalık Yaz Okulu Günlük Programı:

• 3 saat Fransızca dersi
• 3 saat Fransızca spor (katamaran, sörf, kano, stand up pedal)
• 1 saat Fransızca veya İngilizce yoga
• 3 saat Fransızca akşam etkinlikleri veya
• 2 akşam Datça şehir merkezi gezisi

Mavi Yaz Okulu: 15-29 Temmuz 2018
İstanbul’dan Datça’ya hareket 15 Temmuz 2018 tarihinde Sabiha Gökcen Havalimanından Pegasus uçağı ile saat 08.50’dir.
Öğrencilerin en geç saat 07.00’da Pegasus kontuarında hazır bulunması zorunludur.
Dalaman’dan İstanbul’a hareket 29 Temmuz 2018 tarihinde Sabiha Gökcen Havaalanına Pegasus uçağı ile 20.25’te olup İstanbul’a varış saat 21.40’tır.
Öğrencilere giderken Güler Kayhan ve Büşra Bölükbaşı, dönüşte Büşra Bölükbaşı eşlik edecektir.
Dönüşte veliler, öğrencileri havaalanından alacaklardır. Kendi imkanıyla dönecek öğrencilerin velilerinin Güler Kayhan’a bildirmesi gerekmektedir.

İletişim numarası: 0530 66 41 774

Yaz okuluna katılacak öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken araç ve gereçler
1) NÜFUS CÜZDANI
2) Gerekli ilaçlar
3) Deniz ayakkabısı, deniz terliği, sörf tişörtü, deniz havlusu, güneş kremi, şapka, güneş gözlüğü, mayo...
4) Çeşitli yedek giysiler (tişört, şort, pantolon, kazak....)
5) Boş defter, dokümanların konulması için zarf şeklinde plastik dosya,10 adet çizgili dosya kağıdı, kalem kutusu (renkli kalemler, silgi, kurşun kalem...)

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Mavi Sınıf Tanıtımı - UCPA/Marmaris

Kırmızı Sınıf Tanıtımı - Nesin Matematik Köyü/Şirince

Fransa La Toussuire’de Beyaz Gezi

Öğrencilerimiz Mavi Yaz Okulu’ndan Döndüler!

Kapadokya Binicilik ve Doğa Sporları Kampı

Kuzey Yunanistan "Mitoloji Turu"