Yayın tarihi 19 Mayıs 2017

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Ara Dönem Töreni

Törenler ve Tarİh

19 Mayıs’ta Samsun’da doğan güneş tüm ihtişamı ile ışıldamaya devam ediyor ve Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri Atatürk’ü saygıyla ve özlemle anıyorlar...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı töreni bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın coşkuyla okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Alexandre Abellan ardından Türk Müdür Başyardımcısı Minâ Akcen öğrencilere seslendikleri konuşmalarında Atatürk’ün geleceği gençlere emanet ettiğinin önemi hatırlattılar.

Nasıl Bir Gençlik konulu kompozisyon yarışmasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü birincilik ödülüne layık görülen 11. sınıf öğrencisi Ayşegül Avcı’nın konuşmasını 10. sınıf öğrencimiz Umut Oktay’ın okuduğu Gençliğe Hitabe takip etti.

İki oturum şeklinde düzenlenen törenin ikinci oturumunda konuşmacı öğrencilerimiz Selin Çolak ve Eren Çak oldu.

Öğrencilerin sadece ders içi etkinliklerde değil, okul dışı etkinliklerde de yaptıkları özverili çalışmalar, öğrencilere ödüllerin, sertifikaların, rozetlerin takdim edildiği bir törenle taçlandırıldı.

Öğrencilerimiz dil ve iletişim alanlarındaki becerilerinin yanı sıra Felsefe, Matematik, Robotik, Spor, Tiyatro, Münazara, Organizasyon alanlarındaki becerileri ile de ödüllere layık oldular.

Yeni Ders Yılı Başladı!

2016-2017

12.Sınıflar Diplomalarını Alıyorlar!

Çanakkale Deniz Zaferini Kutlama ve Çanakkale Şehitlerini Anma Töreni

Ara Dönem Töreni

Atatürk’ü Anma Töreni

Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

2016, 29 Ekim

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Adım Attık

Sınıf Öğrencilerimiz Diplomalarını Aldı!

Karne Töreni

Haziran 2019