Yayın tarihi 18 Nisan 2017

Büyükler ve Küçükler Üzerlerine Düşeni Yaptılar!

Öğrencİ Çalışmaları

Bu yıl da büyükler ve küçükler güzel bir ortak bir hikaye etrafında bir araya geldiler

"Dünyayı değiştirmek ve onun daha iyi bir yer olması için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Sorumluluklarından vazgeçmek ya da sorumluklarını başkalarına yıkmanın bahsi bile olamaz!" İşte Amazon ormanlarından çok sayıda hayvanın yer aldığı Kızılderili efsanesinden çıkarabileceğimiz ders budur.

Bütün hazırlık sınıfı öğrencileri medyatekerler tarafından hikayelerinin anlaşılması için hazırlandılar ve ardından Kapadokya’da Yeşil Sınıf boyunca farklı gruplar halinde bu efsanenin aşamalarını tiyatro, ses, çizgi roman ve manga , foto roman , animasyon film ve şarkı atölyeleri gibi farklı çerçevelerde yeniden ele aldılar.
Bu çalışmalardan bazılarına medyateğin bloğunda yer verildi.

Geçtiğimiz 13 Nisan’da hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, tarihteki çeşitli hayvanların kimlikleriyle ilgili sordukları bilmecelerle ortamı ısttıktan sonra küçük okulumuzun yeni binalarındaki yeni sahnelerinde yerlerini aldılar.

Öğrencilerimiz, 4., 5., ve 6. sınıflardan oluşan yüz kadar öğrencinin önünde stres olmuş olsalar bile, M Julian’ın sahneye koyduğu oyunu enerji ve bulaşıcı bir coşkuyla canlandırmayı başardılar.

Ardından, 3 yıldır olduğu gibi, küçükler büyüklerin ardından sahnede yerlerini aldılar. Genç aktörler kostümlerinin renk oyunları, sempatik mizansenleri ve muhteşem telaffuzlarıyla bizleri etkilemeyi başardılar!

Bu buluşma, büyüklerin küçükler için hazırlamış oldukları loto oyunu ile sona erdi. Coşkuyla orantılı ses seviyeleri vesileyle öğrencilerimiz öğretmenlerinin onlardan sessiz olmalarını istediklerinde ne ifade ettiklerini daha iyi anlamış oldular!

Büyükleri küçükleri tebrik ediyoruz.

Matematik Günü

Salı, Felsefe!

Harry Potter’dan Esinlenen Okuma Komitesi Öğrencileri: inSPirés!

Focus No22: Ocak

Focus No21 : Aralık

Hour of code (Kodlama Saati)