Kapadokya’da Yeşil Sınıf

• Kapadokya’nın Yeşil Sınıfından Bir Gün

Hazırlık D sınıfı tarafından anlatmış Kapadokya’daki bir gün... Merhaba; bugün sizlere sınıfımızın, Hazırlık D, yaptığı, katıldığı aktiviteler hakkında bilgi vereceğiz. İlk olarak… İzninizle başlıyoruz… Dün anlayacağınız üzere, Kapadokya’ya geldiğimiz ikinci gün, (...)
  • Hazırlık C sınıfı Kapadokya’da

Hazırlık C sınıfı olarak on ikincisi düzenlenen yeşil sınıf Kapadokya gezisinin 2. gününü anlatacağız. Sabah saat 7.00 civarlarında öğretmenlerimiz kapımızı tıklatarak bizi uyandırdılar. Sabah çoğu arkadaşlarımız uyanmakta zorluk çektiler. hazırlandıktan sonra (...)
  • Hazırlık B Kapadokya’da

Kapadokya’daki ilk gecemizin ardından öğretmenlerimizin kapıyı çalmasıyla birlikte saat 7’de uyandık. 8’de başlayacak olan dersimize yetişebilmek için hızlıca giyindik ve kahvaltıya indik. Uzun ve yorucu bir gün geçireceğimizi bildiğimiz için iyi bir kahvaltı (...)
  • Kapadokya Maceramız, Hazırlık A

Otelimizde teorik olarak öğrendiklerimizi vadilerde pratiğe döktük. Akşam bavulumuzu hazırladık hepimiz çok heyecanlıydık. Erkenden uyuduk çünkü bizim için yorucı bir gün olacaktı.Kahvaltımızı yaptıktan sonra yola çıktık, havaalanına geldiğimizde saat on biri (...)

Fontainebleau’da Sarı Sınıf - Paris Bölgesi (Fransa)

Mavi Sınıf Marmaris’te

Turuncu Sınıf MINATEC ve ESRF’de (Grenoble)

Şirince’de Kırmızı Sınıf