Yayın tarihi 16 Mart 2017

UCPA’da Yaz Kampı!

Seyahat ve Okul Gezİsİ

"Mavi Yaz Okulu" İle Eğlenerek Fransızcasınızı Geliştirin

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu’nda mümkün! Marmaris ya da Datça’daki yaz kampımıza kayıtlar başlamıştır. Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz!

Sainte Pulchérie Lisesi Türkiye’deki lise öğrencilerine UCPA’da keyifli bir atmosferde düzenlediği yaz kampı aracılığıyla bir dili öğrenme ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Zengin ve öğretici etkinlik programı UCPA, Fransız Kültür Merkezi Dil Kursları ve Sainte Pulchérie Lisesi işbirliğiyle hazırlandı.

Sabah saatleri, dinamik ve etkin bir yaklaşımla deneyimli öğretmenlerle yapılacak Fransızca programını tekrara ayrılacaktır. Öğleden sonraları ise UCPA’nın profesyonel animatörleriyle rüzgar sörfü, kano, sörf ve daha birçok su sporuna ayrılacaktır.

Sıkılmadan yeni ders yılına hazırlanmak için ayrıcalıklı bir mekanda çok sayıda eğlenceli, sportif ve kültürel aktivite sizleri bekliyor.

Sınırlı sayıda kontenjan olduğunu hatırlatmak isteriz.

Kamp Ücreti: 3500 TL.
Bu fiyata uçak bileti, konaklama, kahvaltı ve iki öğün yemek, geziler ve tüm sportif aktiviteler ve gerekli malzemeler dahildir.

Tarihler
1. Kamp: 15-29 Temmuz 2017
2.Kamp: 29-12 Ağustos 2017

Mekan: Datça veya Marmaris

Sainte Pulchérie Lisesi’nden katılmak isteyen öğrencilerin 17 Mart 2017 tarihinden önce doğrudan Müdür Yardımcısı Mme Güler’le iletişime geçmeleri rica olunur. Kendisi sizlere ön kayıt formunu ulaştıracaktır.

Kapadokya’nın Yeşil Sınıfından Bir Gün

Hazırlık C sınıfı Kapadokya’da