Yayın tarihi 27 Haziran 2017

UCPA’da Yaz Kampı!

Seyahat ve Okul Gezİsİ

"Mavi Yaz Okulu" İle Eğlenerek Fransızcasınızı Geliştirin

Tatil, güneş, deniz, su sporları ve arkadaşlar... %100 tatil yaparak Fransızcanızı geliştirmeniz "Mavi Yaz Okulu"nda mümkün! Merak ettiğiniz her şeyi bu makalede bulabilirsiniz!

Sainte Pulchérie Lisesi Türkiye’deki lise öğrencilerine UCPA’da keyifli bir atmosferde düzenlediği yaz kampı aracılığıyla bir dili öğrenme ve deneyimleme fırsatı sunuyor. Zengin ve öğretici etkinlik programı UCPA, Fransız Kültür Merkezi Dil Kursları ve Sainte Pulchérie Lisesi işbirliğiyle hazırlandı.

Sabah saatleri, dinamik ve etkin bir yaklaşımla deneyimli öğretmenlerle yapılacak Fransızca programını tekrara ayrılacaktır. Öğleden sonraları ise UCPA’nın profesyonel animatörleriyle rüzgar sörfü, kano, sörf ve daha birçok su sporuna ayrılacaktır.

Sıkılmadan yeni ders yılına hazırlanmak için ayrıcalıklı bir mekanda çok sayıda eğlenceli, sportif ve kültürel aktivite sizleri bekliyor.

Kamp Ücreti: 3500 TL.
Bu fiyata uçak bileti, konaklama, kahvaltı ve iki öğün yemek, geziler ve tüm sportif aktiviteler ve gerekli malzemeler dahildir.

2 hafta sürecek yaz okulu günlük programı
-* 3 saat Fransızca dersi

• 3 saat Fransızca spor( katamaran, surf, kano, bisiklet,stand up pedal)
  • 1,5 saat Fransızca veya İngilizce yoga
    -* 3 saat Fransızca akşam etkinlikleri

Gezi programları:
2 kere Datça şehir merkezi gezisi
Knidos gezisi

1. Kamp: 15-29 Temmuz 2017
İstanbul’dan Datça’ya hareket 15 Temmuz 2017 tarihinde Atatürk Havaalanından THY uçağı ile saat 19.55’tir.
Öğrencilerin en geç saat 18.00’de THY kontuarında hazır bulunması zorunludur.
Dalaman’dan İstanbul’a hareket 29 Temmuz 2017 tarihinde Atatürk Havaalanına THY uçağı ile 22.50’de olup İstanbul’a varış saat 00.10’dur.

Dönüşte veliler, öğrencileri havaalanından alacaklardır.

Öğrencilere giderken Nurdan Sivri ve Işık Arbağ, dönüşte Işık Arbağ eşlik edecektir.

2.Kamp: 29-12 Ağustos 2017
İstanbul’dan Datça’ya hareket 29 Temmuz 2017 tarihinde Atatürk Havaalanından THY uçağı ile saat 21.40’tir.
Öğrencilerin en geç saat 19.30’da THY kontuarında hazır bulunması zorunludur.
Dalaman’dan İstanbul’a hareket 12 Ağustos 2017 tarihinde Atatürk Havaalanına THY uçağı ile 22.50’de olup İstanbul’a varış saat 00.10’dur.
Öğrencilere giderken Jülide Bigat (T.0539 271 07 75), dönüşte Nurdan Sivri ve Jülide Bigat eşlik edecektir.
Dönüşte veliler, öğrencileri havaalanından alacaklardır.

Yaz okuluna katılacak öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken araç ve gereçler

1) NÜFUS CÜZDANI
2) Deniz ayakkabısı,deniz terliği, deniz havlusu, güneş kremi,şapka, güneş gözlüğü, mayo...
3 )Bisiklet sporu için içlik veya uzun kollu tişort, uzun eşofman veya tayt, spor ayakkabı,
4) Çeşitli yedek giysiler (tişort, şort, pantolon, kazak....)
5) Boş defter, dokümanların konulması için zarf şeklinde plastik dosya,10 adet çizgili dosya kağıdı, postit, ataç, kalem kutusu (renkli, ince uçlu tükenmez kalemler, keçeli kalın fosforlu kalemler, silgi, kurşun kalem, yapıştırıcı)
6 )Telefon kulaklıkları (arzu eden öğrenci bilgisayarını getirebilir)

Datça’da Muhteşem Bir Yaz Okulu!

Datça Mavi Yaz Okulu’nda Güneşli Günler!

Orhan Kemal’i Oğlundan Dinlemek

Hazırlık Sınıfları Büyükada’da