CERN’de Turuncu Sınıf (İsviçre)

• Cenevre Gezisi: Müzik, Kültür ve Spor

11. sınıf Fen bölümü öğrencileri Genevre’de kendilerinin organize ettiği eğlenceli aktivitelerle gezilerine tüm hızıyla devam ediyorlar. Gelin Turuncu Sınıf’ın üçüncü gününü hep beraber inceleyelim. Çarşamba akşamı animatörümüz Kutlu, bizi müzikal bir akşam (...)
  • Cenevre Gezisi: İlk İki Günün Önemli Anları

İlk gün şehri keşfe çıkıp, Cenevre sakinleriyle tanışıp sohbet etmekten daha iyi ne olabilir ki? Ki bu şehir keşfi, Grenoble’da Minatec Merkezi’nde ve Synchrotron’da bilimsel bir gün ile devam etti. Bu iki günün önemli anlarını keşfetmek için 11C ve 11D (...)
  • 11.Sınıf Fen Bölümü Öğrencileri İsviçre’ye Gidiyor

Gökkuşağı eğitim projesinin "Turuncu" Sınıfı 11C ve 11D Fen sınıfı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmektedir. Öğrencilerimiz 12 Mayıs Salı ile 15 Mayıs 2015 Cuma günleri arasında İsviçre’de eğitim gezisine katılacaklardır. Projenin amaçları: Öğrencilerin (...)

Datça’da Mavi Sınıf (Türkiye)

Fontainebleau’da Sarı Sınıf - Paris Bölgesi (Fransa)

Kapadokya’da Yeşil Sınıf (Türkiye)

Şirince’de Kırmızı Sınıf (Türkiye)