• 9. Sınıf Tarih

Tarih dersi, kendi kültürel değer ve kimliklerine sahip çıkan, adalet, insan hakları, evrensel hak ve özgürlükler konularında bilinçli, sorgulayan, üreten, ön yargılardan uzak düşünebilen gençler yetiştirmeyi amaçlar. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders (...)
  • 10. Sınıflar Tarih Dersi

Tarih dersi, gençlerin, kendi kültürel değer ve kimliklerine sahip çıkma ve bu kimliği evrensel değerlerle birleştirmesini becerebilme, kendi değerleriyle evrensel değerleri birlikte yaşatabilme konularında bilinçlenmelerini sağlar. Haftada, her biri 40 (...)
  • 11. Sınıf Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi

Tarih dersi, gençlerin, kendi kültürel değer ve kimliklerine sahip çıkma ve bu kimliği evrensel değerlerle birleştirmesini becerebilme, kendi değerleriyle evrensel değerleri birlikte yaşatabilme konularında bilinçlenmelerini sağlar. 11. sınıf tarih dersinin (...)
  • 12. Sınıf Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

Tarih dersi, gençlerin, kendi kültürel değer ve kimliklerine sahip çıkma ve bu kimliği evrensel değerlerle birleştirmesini becerebilme, kendi değerleriyle evrensel değerleri birlikte yaşatabilme konularında bilinçlenmelerini sağlar. 12. sınıf tarih dersinin (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Biyoloji