• Hazırlık

Hazırlık sınıfındaki matematik dersi, öğrencinin lise eğitimi boyunca Fransızca matematik derslerini takip edebilmesi için gerekli olan Fransızca terminolojiyi öğretmektedir. Haftada, her biri 40 dakikalık 3 ders. Öğretim ve Öğrenme Hedefleri İşlenen (...)
  • 9. Sınıf

9. sınıf ders programında amacımız ilköğretim matematiğinin tekrarının ardından öğrenciyi lise matematiğine hazırlamaktadır. Kısacası 9. sınıf matematik dersi, ilköğretim matematiğinden lise matematiğine bir köprü oluşturmaktadır. Haftada, herbiri 40 dakikalık 6 (...)
  • 10. Sınıf

Bu seviyede öğrenci cebirsel ve geometrik kavramları bir arada kullanmayı öğrenir. 10. sınıfın ders konuları temel matematiğin son etabını oluşturur. Haftada, her biri 40 dakikalık 6 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Geometri ve cebirsel bağlantıyı kurmak (...)
  • 11. Sınıf

İleri matematik seviyesine geçiş! Haftada, her biri 40 dakikalık 6 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri: Bugüne kadar öğrencilerimiz temel matematik bilgilerini öğrendiler. Bu seviyede ileri matematiğe geçmektedirler. 11. sınıfta öğrenciler temel bilgilerini (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıf matematiği lise eğitiminin sonuna işaret eder ve içeriği de bugüne kadar derslerde öğrenilmiş matematik konularına yeni bir boyut kazandırarak daha geniş bir matematiksel düşünce oluşturmayı ön görmektedir. Haftada, her biri 40 dakikalık 8 ders (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Tek.