Kimya

• 9. Sınıf

Öğrencilerin bağımsız düşünme, bilimsel yöntemleri kullanma ve çalışma arzusunu geliştirmeleri hedeflenmektedir. Dersler ve uygulamalar Fransızcadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Öğrencilere bileşiklerin ve (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıfta, 9. sınıfta edinilen bilgiler geliştirilmekte, maddenin yapısı ve elementlerin ve bileşiklerin özellikleri ve bunların günlük hayatımızdaki yerleri işlenmektedir. Dersler Fransızca olarak yapılmaktadır. Haftada, herbiri 40 dakikalık 2 ders (...)
  • 11. Sınıf

Öğrenci 11. sınıfta kimyayı denemeye ve düşünmeye yönelecektir. Yorum yapma kabiliyetini geliştirerek, kimyasal hesaplamalar, gazlar, tepkime hızları ve çözünürlük dengeleri konularındaki bilgilerini derinleştirecektir. Dersler Fransızca olarak yapılmaktadır. (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıfta elementler kimyası, organik kimya ve organik bileşikler öğrenilmektedir. Dersler Fransızca olarak yapılmaktadır. Haftada her biri 40 dakikalık 5 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Çeşitli organik bileşik türlerinin özelliklerinin ve günlük (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri