• Hazırlık

Hazırlık sınıfı öğrencilerimizin İngilizce seviyeleri orta düzey kabul edilip dilbilgisi, okuma ve anlama becerilerini daha detaylı bir biçimde geliştirmeleri hedeflenmektedir. Haftada, her biri 40 dakikalık 4 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri (...)
  • 9. Sınıf

9. sınıf öğrencilerinin İngilizce seviyesi orta düzey (upper intermediate) olarak kabul edilmiştir. Bu seviyede okuma, anlama, yorum yapma, yeni, eş anlamlı kelimelerle doğru iletişim kurma, dilbilgisi kurallarını uygulayabilme becerilerinin geliştirilmesi (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıf öğrencilerinin İngilizce seviyesi CEF (Common European Framework) e göre B2 olarak kabul edilmiştir. Bu seviyede okuma parçalarının analizini ve sentezini yapabilmeleri, okudukları bilgileri değerlendirip sınıflandırabilmeleri, bu bilgileri (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıf öğrencilerinin İngilizce seviyesi ileri düzey (lower advanced) olarak kabul edilmiştir. Bu seviyede okudukları IELTS seviyesindeki metinleri detaylı anlamaları, analiz-sentez yapmaları, anladıklarını yazıyla ifade etmeleri, akıcı bir biçimde (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıfı İngilizce seviyesi ileri düzey (advanced) olarak kabul edilmiştir. Bu seviyede öğrencileri, okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerileri konusunda en ileri düzeye getirmek hedeflenmektedir. Girebilecekleri İngilizce yeterlilik sınavlarında (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Tek.