Görsel Sanatlar

• Hazırlık

Hazırlık sınıflarında Görsel Sanatlar dersinde, öğrenciler güzel sanatların nokta-çizgi, ışık-gölge, ölçü-oran gibi temel kavramlarını öğrenirler. Haftada 40 Dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : Uygulamalı projelerle desteklenen bu derste öğrencilerin (...)
  • 9. Sınıf

9.sınıflarda Görsel Sanat dersi ortak bir projenin hayata geçirilmesini ve temel sanat eğitiminin teorik ve uygulamalı olarak işlenmesini kapsamaktadır. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Öğrencilerin estetik algısını (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıflarda Görsel Sanatlar dersi sanat tarihinde yer edinmiş önemli akım ve sanatçıların incelenip teorik bilgiler ışığında uygulamaya dökülmesini hedeflemektedir. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Sanat Tarihi bilgisi (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri