Görsel Sanatlar

• Hazırlık

Hazırlık sınıflarında Görsel Sanatlar dersi, öğrencilerimizin temel sanat alanında nokta-çizgi, ışık-gölge, simetri ve denge gibi ana konularda temel eğitimi almalarını öngörmektedir. Haftada 40 Dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : Uygulamalı (...)
  • 9. Sınıf

9.sınıflarda Görsel Sanat dersi ortak bir projenin hayata geçirilmesini ve temel sanat eğitiminin teorik ve uygulamalı olarak işlenmesini kapsamaktadır. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Öğrencilerin estetik algısını geliştirmek (...)
  • 10. Sınıf

10.sınıflarda Görsel Sanatlar dersi Sanat Tarihi’ne giriş niteliği taşımaktadır. Sanat Tarihi’nde yer edinmiş önemli akım ve sanatçıların incelenip teorik bilgiler ışığında uygulamaya dökülmesini hedeflemektedir. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıflarda Görsel Sanatlar dersi Modern Sanat akımlarının incelenmesini ve dönem sanatçılarının eserleri hakkında teorik bilgilerin yardımı ile pratik uygulamalarda bulunulmasını hedeflemektedir. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıflarda Görsel Sanatlar dersi Modern ve Çağdaş Sanat akımlarının incelenmesini ve dönem sanatçılarının eserleri hakkında teorik bilgilerin yardımı ile pratik uygulamalarda bulunulmasını hedeflemektedir. Haftada, 40 dakikalık 1 ders Öğretim ve Öğrenme (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri