Fransızca

• Fransızca Hazırlık

Hazırlık sınıfı, öğrencilerin yöntemsel, dilsel, kültürel açıdan yeni bir eğitim sistemine yavaşça adım atmalarını sağlar ve her öğrencinin temposuna saygı gösterir. Hedef daha önce edinilmiş bilgileri silmek değil, onları ek bilgiler, katkılar ve nüanslarla (...)
  • Fransızca 9. Sınıf

9. sınıf programı, öğrencilerin bilgilerini derinleştirmelerini, sadece Frankofon diller ve kültürlere dair bilgilerini değil, diğer tüm bilgilerini pekiştirerek lisemize ve dünyaya entegre olmalarını hedefler. Hazırlık sınıfındaki yoğun Fransızca (...)
  • Fransızca 10. Sınıf

10. sınıf programı, eleştirel düşünebilen ve kültürlü aydın yurttaşlar yetiştirmek için, dil beceri ve bilgilerinin perçinlemenin yanı sıra, imge, düşün ve yazın dünyasına açılım amacı taşır. Bunun için, öğrenciler düşünce ve tartışma yöntemlerini öğrenerek, (...)
  • Fransızca 11. Sınıf

11. sınıf programı, nitelikli tartışma yöntemlerinin, zengin cümle dizini ve söz dağarcığının edinilmesini ve böylece öğrencinin farklı konularda düşünceleri tahlil etmesini amaçlar. Çeşitli edebi metinleri inceleyerek ve özgün kaynaklara başvurarak, öğrenci, okul (...)
  • Fransızca 12. sınıf

12. sınıfların programı öğrencinin kişisel projesini oluşturmasını ve düşünce üretme becerilerini hedefler. Öğrenci, kendisine üniversitede gerekli olacak analiz, sentez ve düşünce becerilerini, önceki sınıflarda edinilmiş bilgilerin ışığında geliştirir. (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri