Fransızca

• Hazırlık

Hazırlık sınıfı öğrencilere, Fransızca ile tanışma ve bu dilde okuduklarını anlama, sözlü ve yazılı ifade çalışmaları ile yeterliliklerini geliştirme olanağı sağlar. Haftada : 40 dakikalık 16 ders, Fransızca 1 40 dakikalık 5 ders, Fransızca 2 ( sınıfın (...)
  • 9. Sınıf

9. sınıf, öğrencilerin Fransızca bilgilerini geliştirmelerini ve dil dersleri dışındaki Fransızca derslerinde (Fen, Matematik, Plastik Sanatlar gibi) yabancı dilden kaynaklanabilecek sorunları yaşamadan dersleri takip edebilmelerini sağlar. Haftada : 40 (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıf öğrencisi, Fransızca bilgisini edebiyatta kullanır. B1/B2 seviyesindeki metin çalışmalarına başlar. Haftada : 40 dakikalık 8 ders, Fransızca 1 40 dakikalık 3 ders, Fransızca 2 Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Öğrencilerin Avrupa Dilleri Ortak (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıftaki program, çeşitli edebi eserlerden yola çıkarak öğrencilerin eleştirel yöntemleri kazanmalarını ve Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’nca belirlenen B2 düzeyinde geliştirmelerini öngörür. Haftada: 40 dakikalık 8 ders, Genel Fransızca 40 (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıfdaki program, önceki seviyelerde edinilmiş olan konuların ve özellikle düşüncenin ön plana çıkarılmasını amaçlar ve öğrencilere liseden sonraki öğrenimlerinde analitik yaklaşım kazandıracak nitelikler taşır. Haftada: 40 dakikalık 6 ders, Genel (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Tek.