Fizik

• 9. Sınıf

9. sınıflarda maddenin özellikleri, mekanik, enerji sıcaklık ve ısıya giriş konuları işlenmektedir. Dersler ve uygulamalar Fransızcadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders. Öğretim ve Öğrenme Hedefleri 9. sınıf ders programı ’’Neden Fizik ?" sorusundan (...)
  • 10. Sınıf

10. sınıf Fizik dersi seçmeli olarak verilmektedir. Bu dersi seçen öğrenciler Fen bölümüne girmek üzere hazırlanırlar. Dersler ve uygulamalar Fransızcadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Fizik problemlerini anlama ve (...)
  • 11. Sınıf

11. sınıf fizik dersinin amacı bilimsel okur-yazarlığın geliştirilmesinin yanında öğrencilerin üniversite eğitiminde ihtiyaç duyacakları bilgi ve becerileri de kazanmalarıdır. Dersler ve uygulamalar Fransızcadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 3 ders. (...)
  • 12. Sınıf

12. sınıf, geçmiş yıllarda edinilmiş bilgileri pekiştirerek, yüksek öğrenime hazırlık niteliğindedir. Dersler Fransızcadır. Haftada, her biri 40 dakikalık 4 ders. Öğretim ve Öğrenme Hedefleri Resmi programa bağlı kalarak, fizik problemlerini çözüme (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Biyoloji