Felsefe

• 11.Sınıf

11. sınıf öğrencileri Felsefe dersinin içeriğini tanır. Felsefe dersleri 11. sınıfın tüm şubelerinde, her biri 40 dakikalık, haftada 2 ders olarak okutulmaktadır. Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : Felsefe Dersi Öğretim Programı’nı tamamlayan öğrencilerin (...)
  • 12.Sınıf

12. sınıf öğrencileri Mantık ve Sosyoloji dersinin içeriğini tanır ve bu bilgileri günlük yaşamda kullanmayı öğrenir. Mantık dersi, her biri 40 dakikalık haftada 2 ders (fen sınıfları hariç) Sosyoloji dersi, her biri 40 dakikalık haftada 2 ders (fen sınıfları (...)
  • 12.Sınıf Seçmeli Felsefe

12E sınıfı öğrencileri Seçmeli Felsefe dersinin içeriğini tanır ve bu bilgileri günlük yaşamda kullanmayı öğrenir. Seçmeli Felsefe dersi, her biri 40 dakikalık haftada 1 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri : Seçmeli Felsefe Dersi Öğretim Programı’nı tamamlayan (...)
  • 12.Sınıf Psikoloji

12E sınıfı öğrencileri Psikoloji dersinin içeriğini tanır ve bu bilgileri günlük yaşamda kullanmayı öğrenir. Psikoloji dersi, her biri 40 dakikalık haftada 2 ders Öğretim ve Öğrenme Hedefleri: Psikoloji Programının Hedefleri : Pozitif bilimin ne olduğunu (...)

Beden Eğitimi ve Spor

Bilgi İletişim Teknolojileri